Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Ofera Net, inca o initiativa frumoasa din partea Orange

Felicitari, Orange, pentru inca o initiativa frumoasa. Eu inca nu am reusit sa donez (imi spune ca nu am suficient net bonus) dar o s-o fac cu prima ocazie.

Voi? Ati donat? Donati?
Vad ca in My Orange deja s-au donat pana in momentul de fata aproape 7TB de net. Ceea ce e imbucurator, pentru ca inseamna ca oamenilor le pasa.

Inca o data, bravo Orange! Frumos gest. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

E bine că oamenilor le pasa. E bine și că sunt entități care dau startul la astfel de inițiative. Felicitări Orange și oamenilor buni.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Oups. Chiar ma gandeam ca ar fi ciudat sa nu fi deschis nimeni un topic pe tema asta pana acum. Aparent nu am cautat eu ce trebuia inainte sa deschid un topic nou. Ma bad. :D

@mods, se poate inchide topicul asta, daca vreti. Nu stiam ca a fost deschis deja unul. Am fost in concediu si aparent nu mai sunt la curent cu ce s-a postat in ultima vreme.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu sunt la abonament si din ce am vazut se poate dona din bonusul de 50 GB de la reincarcari. Poate vor demara o actiune si pentru abonati, ca-mi doresc sa donez.

O inițiativă extraordinară din partea Orange, menită să ajute copiii din mediul rural. Din fericire, s-a mai vorbit despre ea, pe un topic creat chiar de mine.

https://comunitate.orange.ro/questions/2078810-niciun-giga-pierde-oferta-prepay

În același timp se oferă și utilizatorilor Orange prepay mai mult internet inclus în opțiuni. Bravo Orange!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!