Întrebare fară răspuns

Ce parere aveti despre Xiaomi Pocophone F1?

Xiaomi a facut o miscare foarte inteligenta anul trecut. A reusit sa lanseze un smartphone cu specificatii high-end la un pret neasteptat de mic: 300$ - Pocophone. Faptul ca internetul a explodat in articole legate de acest telefon a generat advertising gratuit in jurul sau si pentru ca suntem in permanenta in cautarea telefonului optim cand vine vorba de raport pret/calitate sunt curios daca stiti mai multe detalii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am vazut ca este lansat, probabil va fi o alternativa la Huawei, pentru cei care vor dori. Inca are un pret destul de mare, probabil va scadea odata cu aparitia pocophone 2

Vrei sa îți cumperi acest telefon? Din ceea ce am citit pe alt forum, clienți romani se declară mulțumiți de acest telefon, de capacitatea radio/spațiului de stocare și că suportă serviciile volte/vo-wifi la Orange/Digi mobil.

Da, e un telefon bun la preț bun. La liber este in jur de 1500 lei. Multi îl ridica la standardele Samsungului sau IPhoneului ca performanța.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Preț și specificații ok. Merită încercat! Ideea este să nu se răsfrângă problemele dintre americani și chinezi și asupra acestei mărci. La acest moment însă, Xiaomi este o marcă de luat în seamă la noi. Succes!

Cred ca este unul din cele mai puternice telefoane din 2018 la un pret mai mult decat competitiv. Evidnet ca nu este un telefon perfect, materialele din care este construit sunt cam ieftine, camerele cam slabe, dar un telefon atat de puternic incat batea multe alte telefoane de unltima generatie care erau de vre-o 2-3 ori mai scumpe. In continuare este un telefon competitiv si demn de luat in considerare daca ai nevoie de un telefon ieftin si puterinc. Eu l-as lua daca as avea nevoie de un al doilea telefon sau telefon de munca!

E o "bestie" la banii ăștia.
Pentru cei care au încă îndoieli, Xiaomi poate (și a reușit) să lanseze telefoane performante la prețuri decente.
Am avut de-a lungul timpului două telefoane Xiaomi, mi-au plăcut ce mi-au oferit.
Pe Pocophone l-am butonat (îl are un prieten) și am rămas plăcut surprins cum se "mișcă" și ce poate.
Dacă vi-l doriți și aveți îndoieli, nu e cazul! Cumpărați-l! Merită!

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Este o informatie falsa ca acest telefon suporta serviciile orange.
Nu functioneaza nici apel wifi, nici volte si nici macar 4G+ , totul din cauza politicii orange de 2 lei de a nu permite dispozitivelor "neautorizate" sa acceseze aceste servicii ale retelei. Exista un monopol Huawei Samsung si Apple iar noi cei care avem altceva, nu putem beneficia de aceste servicii .

A fost lansat Volte și pe Xiaomi, sunt câteva modele care suportă, însă la ultimele update-uri ale MIUI, Xiaomi a dat de gard cu aceste servicii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!