Întrebare cu răspuns(uri)

Huawei Mate 30 pro

Mai este puțin până când se va lansa un nou telefon din gama Mate, de către Huawei, și anume 19 septembrie 2019. Câteva caracteristici tehnice ale telefonului, va fi echipat cu un procesor Kirin 990, care va fi lansat mâine, 4 camere foto de 40 MP, modem 5G și o baterie de 4500 mAh, iar diagonala telefonului va fi de cca 6,6 inch. https://pricebaba.com/blog/huawei-mate-30-pro-renders-360...

Oare ce sistem de operare va rula: Android cu/fără servicii google play sau Harmony OS? V-ați mai cumpăra un telefon Huawei, dacă nu va avea acces la serviciile Google?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut,
Dacă ar avea Android ar mai avea o șansă - multe aplicații se pot instala și fără serviciul Google Play. Faci download pe PC și le instalezi manual.
Gmail se poate accesa si cu alte aplicatii de mail, aplicații maps există destule ...
În general, orice aplicație Google poate fi înlocuită ..
HarmonyOS - nu are aplicații, din câte știu .. Iar portarea celor de pe Android .. Nu este viabilă.
Succes !

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Eu am Mare 30 Pro. Am instalat foarte ușor și singur, folosind doar telefonul(nu prin calculator) apk google crom, maps, gmail, whatsapp, Facebook, instagram. YouTube funcționează din browser și încă cum?, HBO GO funcționează, Netflix funcționează din browser. Care este problema? Aplicațiile ptr bănci care nu funcționează, dar merg cu logare din browser. Apropo! Eu am trecut de la Samsung la Huawei în plină criză, dacă așa i se spune. Gânduri bune!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!