anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Bonus 500 GB in Orange Cloud cu Orange Family

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Am butonat astazi prin contul meu si am gasit precizarea de 500 GB bonus in Orange Cloud pentru optiunea Orange Family. Ce stiti despre aceasta oferta? O are cineva activa pe cont?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Oferta Cloud Family a fost disponibilă în perioada noiembrie 2018 - februarie 2019. Se pare că informația ca a ramas eronat in My Orange. Ne vom ocupa să remediem. Mulțumim, rafa.bloger, pentru sesizare!

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

eda2k
Cunoscător
Salut, Eu am Orange Love iar pentru membrii familiei am următoarele beneficii: - reducere 2 euro la abonamentele Orange Me; - 100 GB trafic de date la comun Family + eu nelimitat, soția 8GB, fata 8 + 30 GB lunar - Orange Cloud nelimitat (maxim 30 GB / week - beneficiu Orange Love). Spor!

Vio73
#StarMember
Și eu am Cloud nelimitat, reducere de câte 2 euro la 2 abonamente de voce Orange Me Start și alte reduceri pe cont , datorită faptului că dețin Orange Love , Family și Share.

RafaHelper
#StarMember
Multumesc de raspuns! @eda2k,@vio73 asa va apare voua in contul My Orange in sectiunea Orange Family? Pe site-ul Orange nu gasesc deloc informatii despre cum se poate activa aceasta optiune si care sunt conditiile pentru a o oferi gratuit. De fact, nu gasesc nimic despre cei 500 GB bonus.

teacher_
#StarMember
Nu am gasit nici eu in family nimic despre 500 de GB in cloud. Am nelimitat...oricum nu folosesc deloc.

FaraUnID
Campion certificat
Apare si la mine oferta cu 500GB spatiu de stocare in Orange Cloud. Probabil este o oferta personalizata pentru abonatii deja existenti pe servicii de voce. Nu stiu ce sa spun. Nu sunt fan Orange Cloud din simplul fapt ca pe piata exista servicii de cloud concurente ce ofera mult mai mult spatiu de stocare in varianta de cont gratuit, plus ca in cazul Orange Cloud aplicatia in sine este destul de spartana cu o interfata cam din topor. Mai nou, observ faptul in Orange Cloud poti sa-ti pui pe picioare propriul micro blog direct din browser fara a avea cunostinte de programare.

Vio73
#StarMember
Da, așa am.

Razvan
#StarMember
Super, mai mult spațiu de stocare în spațiul virtual, însă nu sunt fan, personal, din motive de siguranță (acces la date), prefer să le am la îndemână mult mai ușor.

eda2k
Cunoscător
Salut, Mie îmi arată cam așa - MB grup Family. Spor !

DanielaH
Moderator
Oferta Cloud Family a fost disponibilă în perioada noiembrie 2018 - februarie 2019. Se pare că informația ca a ramas eronat in My Orange. Ne vom ocupa să remediem. Mulțumim, rafa.bloger, pentru sesizare!

RafaHelper
#StarMember
Multumesc DanielaH! Acum inteleg de ce nu gaseam informatii despre ea pe site-ul Orange. Pacat ca s-a scos, eu as fi vrut sa o folosesc. :) Cloud-ul este viitorul ca si solutie de stocare.

Alex86
Explorator
era chiar faina, pentru cine a prins asa ceva

delfinas
#StarMember
Si eu as fi vrut asa o oferta, cloud-ul meu e plin demult cu pozele doar din telefon si cateva facute cu aparatul. 😞

Dorin_Voica
Începător
500 GB bonus

DanielaH
Moderator

@Dorin Voica, bun venit în Comunitatea Orange!

Oferta Cloud Family a fost disponibilă în perioada noiembrie 2018 - februarie 2019.

Este ceva ce vrei să afli despre acest subiect și nu ai găsit? Te așteptăm cu mai multe detalii.

 

Uite aici câteva sfaturi despre cum să cauți o informație în Comunitate și cum să formulezi o întrebare în cazul în care nu ai găsit ce căutai:

https://comunitate.orange.ro/questions/1987097-adaug-intrebare-primi-raspunsul-potrivit

https://comunitate.orange.ro/questions/1992540-gasi-raspunsul-intrebarea