anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Niciun giga nu se pierde. O nouă ofertă prepay?

Vio73
#StarMember
Niciun giga nu se pierde
Toamna asta primești 50 GB bonus la activarea unei opțiuni PrePay de minimum 5 euro credit. Oferă o parte din netul neconsumat școlilor din mediul rural prin aplicația My Orange și primești până la 60 de zile de extra valabilitate pentru bonusul rămas. La fiecare 1000 GB oferiți, Orange va echipa câte o școală din mediul rural cu abonamente de internet nelimitat și routere wireless. Cum vi se pare?
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Razvan
#StarMember
Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

Miha_Z
#StarMember
E buna oferta cu bonusul de 50 Gb, dar mie imi place mult faptul ca s-au gandit si la copiii de la sate si au gasit o cale ca impreuna cu clientii sa le aduca putina bucurie. Astfel putem ajuta si noi ca scolile din mediul rural sa aiba acces la internet, astfel incat elevii sa se poata informa cu mai multa usurinta.

teacher_
#StarMember
Este o ofertă chiar buna, in ideea in care eu vin din mediul rural, dintr-un sat în care unii copiii chiar s-ar bucura de acest internet. Doar că este o problema... Majoritatea care sunt pe Orange, au abonamente pe numele părinților, care au 2-3 numere pe același cont, cu un volum de net mic. Ce se întâmplă în cazul lor?

Miha_Z
#StarMember
Eu daca sunt la abonament pot dona din GB? Ca vad ca ofera date doar pentru PrePay. Am 10 GB din abonament si 6 din vechime. Am vazut ca pot fi donati 2, 5 si 10 GB. Eu stau si pe wi-fi si as putea dona 5GB, ca restul mi-ar ajunge ca sa nu fac cost suplimentar. Am aceasta posibilitate? Daca nu este, mi-ar place sa fie luati in calcul si abonatii ca sa fie ajutate cat mai multe scoli.

Ascary
Campion certificat
Orange se gândește întotdeauna la toți,fie mic,fie mare,bogat sau sărac,tânăr sau bătrân. Mulțumim Orange!

Jay
Campion certificat
Super tare.. si oferta si faptul ca te ajuta sa ajuti.. De acord cu @Miha... si eu as putea sa donez cativa GB, daca ar fi valabil si pentru abonamente.. daca putem ajuta copiii, cu atat mai mult 🙂

Laura_cio
Senior
E foarte bun acest proiect. Pe de o parte se ajuta niște copii la a beneficia de mai multe resurse pentru educatie, dar și pe noi pentru ca nu mai facem risipa. Mulțumim de informații, Vio!

Anonim
Neaplicabil
Cum ne-a obișnuit Orange, o ofertă excelentă. Plus că faci și o faptă bună dacă o activezi.

FaraUnID
Campion certificat
Respect implicarea sociala si faptul ca Orange Romania investeste in educatie. Problema in mediul rural o este data de WC-ul in fundul curtii si de faptul ca foarte multi copii de 7 - 8 - 10 ani fac zilnic naveta pe jos prin canicula, ploi, zapada, viscol, ger, noroi pana la glenze pentru a invata. Nu stiu daca lipsa conexiunii la internet este principala problema acolo.

teacher_
#StarMember
Bine, Orange nu se prea poate implica în investiții în infrastructura școlilor la nivel local, pentru asta exista buget de la primărie/guvern. Fiecare știe cum își gestionează banii primiți. Ca și companie, gestul este respectabil, pentru că se gândește cineva și la acei copii. Chiar și dacă unul va fi fericit, tot e lucru bun.

iuiu88
Cunoscător
Ma bucur maxim ca nu se mai risipesc gigabitii de net si ca ii pot oferi cuiva care chiar o sa se bucure de ei . De-abia astept sa imi expire optiunea de cand cu aceasta oferta ! Super !

Romeo_
Senior certificat
Eu am donat copiilor din mediul rural cei 50 GB primiti la reincarcare.Felicitari Orange pt aceasta initiativa!Va invit sa faceti la fel pt a ajuta...Fiti mai buni ca e gratis!

teacher_
#StarMember
Azi am intrebat la mine in sat la scoala, situație reala, am făcut un fel de sondaj. Sunt cam 180 de copiii în 8 clase, din care 80 au telefon. Din cei 80, cam 35 sunt pe Orange. Din cei 35, sunt pe abonamente ale părinților 20. Rămân 15, dintre care 5 au cartele de tip abonament. Așadar, pot fi 10 beneficiari. E mult, e puțin? Eu zic că e foarte puțin. Poate dacă s-ar găsi o metoda sa fie favorizați toți cei 35 care sunt pe Orange ar fi și mai bine... Probabil aceasta statistica se aplica în majoritatea satelor...

Razvan
#StarMember
Ma gândeam că se acordă instituției, ca să beneficieze toții copii din cadrul scolii, nu în persoana nominal.