Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cost suplimentar apeluri roaming redirectionate

Un prieten mi-a povestit că a plecat în Tunisia în concediu și a redirecționat apelurile telefonice către un prieten care a rămas în țară. Mi-a spus că a avut cost suplimentar deși nu a răspuns la telefon.
A redirecționat "dacă nu se răspunde", "dacă este ocupat" și "când nu poate fi contactat". Nu a reușit să bifeze și opțiunea "se redirecționează întotdeauna".
Susține că nu a răspuns niciunui apel.
Ce credeți că s-a întâmplat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Uite detalii interesante aici...https://www.orange.ro/help/ct-cost-redirecionarea-apeluri...
In plus, am aflat că dacă te suna cineva din altă rețea pe apel redirectionat, se consideră ca și un apel efectuat in altă rețea. Nu are nici o logică, dar asta este politica... Se taxează redirecționarea, chiar daca aparent e gratuită. Poate doar daca ești în țară, sau SEE.

Dacă a redirecționat de pe Orange în Orange și el se afla în roaming, tariful de redirecționare nu mai este gratuit, ci este taxat cu valoarea unui apel către România, care în afara SEE e foarte scump.

Nu cred ca are importanta către ce număr este redirectionarea, din moment ce esti in afara spațiului SEE. Daca prietenul din tara a răspuns la apeluri, apelurile au trecut prin abonamentul celui plecat oricum..

Prietenul meu așteaptă desfășurătorul, sper să se lămurească, oricum lui i se pare ciudat.
Revin cu amănunte când le am.
A făcut o reclamație și la Orange, așteaptă răspuns.

@cocolosh, când a fost facută redirecționarea apelurilor? În țară, înainte de a pleca în roaming, sau în Tunisia?

Știu ca nu e corect din punctul nostru de vedere, dar se tarifeaza la preţul unui apel în roaming, de pe numărul tău pe numărul pe care ai redirecţionat apelurile. În plus, dacă numărul către care ai redirecţionat apelurile se află în roaming, va fi tarifat și acesta conform prețurilor valabile și actuale pentru roaming.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!