Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Utilizatorii de IOS sunt expuși atacurilor hackerilor. Cum vă apărați de ele?

Cum comentați informația din acest link..
https://www.google.com/amp/s/amp.dcnews.ro/google-avertiz...
Credeți că este adevărat? Cum va feriți de atacuri cibernetice?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Tot ce fac este sa îmi actualizez constant aplicațiile și sistemul de operare. Ultima actualizare pe care am efectuat-o a fost versiunea 12.4.1, care este sigura din punct de vedere al securitatii.

Din ce am citit in acel articol, se sugereaza actualizarea la cel mai recent software, operatiune foarte importanta si usor de realizat. Am vazut in schimb ca foarte multi oameni se plang de performantele iPhone-ului, dar la notificari aveau notificare de actualizare. Este important pentru orice dispozitiv, orice actualizare. In fiecare descriere a update-urilor se specifica in lista de modificari clar "Bug fixes and improvements", iar cand este cazul se specifica si patch-urile de securitate. Desi sunt un fan convins Apple, nu vreau sa spun ca iPhone-urile nu sunt vulnerabile. In schimb, din moment ce Apple sunt singurii din piata de pana acum cu sistem propriu de operare, se pot ocupa de optimizarea cat mai eficienta a acestuia, sansele ca dispozitivele lor sa fie vulnerabile scazand considerabil. Bug-uri in iOS am vazut doar in versiunile Beta a iOS 11, iOS 12, iOS 13, etc. Versiunile finale, cat si actualizarile lor contin bug-uri minore, chiar inobservabile de catre majoriatea utilizatorilor ca se rezolva impreuna si cu alte probleme minore. Consider ca utilizatorii Apple, daca au cea mai recenta versiune de iOS sau iPadOS sau MacOS sunt acoperiti impotriva incercarilor de virusare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!