Întrebare fară răspuns

Cartela Prepay merge in router?

Daca cumpar o cartela Prepay cu internet si o introduc intr-un router va merge???

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dacă routerul tău este prevazut cu sim, nu vad de ce sa nu meargă sa introduci o cartela pre pay. Probabil va trebui sa o configurezi și sa activezi internetul apoi o bagi în router.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3455 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Eu am router wireless cu un abonament de net, dar este acelasi principiu. Dacă ai resurse de internet disponibile pe prepay, îți va consuma doar resursele de internet, pentru că așa este programat acel router. In concluzie da, funcționează.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salut,
Depinde de router .. E vorba de un mifi, sau router home pack 4G ? În principiu, ar trebui să meargă, dar router-ul să nu fie blocat în altă rețea ..
Succes

Merge cu siguranță, fără niciun fel de problemă. Mai înainte de a introduce cartela respectivă în modem sau ruter, trebuie să scoți codul pin al cartelei, cu ajutorul telefonului. Adică introduci cartela în telefon, dezactivezi codul pin și apoi o poți introduce fără probleme în ce dorești. Eventual trebuie să folosești acel adaptor pentru sim, pentru că unele rutere/modemuri folosesc sim normal, altele microsim, etc. Eu am făcut de multe ori treaba asta. Numai să nu fie codat în altă rețea. Succes!

Eu am folosit până acum vreo 8 modele de routere ( 3g, 4g, 4g+) și în toate a mers. Condiția este, așa cum am spus și anterior, să se dezactiveze înainte codul pin al cartelei ( care este 0000), lucru ce trebuie făcut într-un telefon.

Functioneaza fara probleme pentru ca in momentul de fata asta utilizez eu.

Cum s-a punctat deja, trebuie indeplinite cumulativ cateva conditii:

  • router-un sa beneficieze de suport pentru SIM;
  • codul PIN al cartelei SIM trebuie dezactivat in prealabil;
  • optiune de internet prepay activa;
  • setarile de internet efectuate;

DE RETINUT! Daca acel router este achizitionat din alte surse decat Orange este posibil sa trebuiasca sa-i faci tu, manual din pagina de administrate setarile pentru acces la internet.

In principiu routerul trebuie sa aiba loc special pt sim,sa nu fie blocat intr-o retea...inainte am folosit un router care avea stick separat unde se punea cartela si mi-au fost date impreuna...acum nu mai stiu cum e

@Peter_1, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Revino în Comunitate și povestește-ne cum ai procedat cu cartela prepay și routerul.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!