Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Facebook sau instagram?

Care dintre cele doua aplicatii este mai utilizata de către voi?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu știu care este cea mai utila aplicație, eu utilizez doar Facebook, oricum, am văzut că au anumite părți asemănătoare, iar ca popularitate, in ultima vreme Instagram s-a bucurat de o creștere foarte mare a numărului de utilizatori.

Nu sunt mare fan al aplicațiilor pentru socializare, dar, din cand in cand in cand mai intru.. Am instalat de vreo săptămână instagram, însă, m-a lăsat complet rece.. asa ca as zice Facebook, dintre astea doua.. Mi se pare mult mai impersonal si mai pentru dating (ca sa fiu delicata) Instagram..
Posibil sa fie mai de acces si mai usor de utilizat Facebook..

Salut,
De necesitate - facebook, dar mai ales Messanger.
Instagram - am auzit, am intrat, dar momentan nu-i văd utilitatea, pentru mine ..
Spor !

eda2k
eda2k

eda2k

User level
Nivel
3
2509 / 5000
puncte
Custom field 2
eda2k

Eu folosesc mai mult Facebook, ca mi se pare mai animat si acolo am mai multi prieteni. Instagram l-am instalat mai tarziu si poate si de aceea intru mai rar.

Am folosit o perioada ambele aplicatii, dar mi s-au părut asemănătoare. Așa ca am renunțat la Instagram și am rămas cu cea mai populară, Facebook, care e mult mai complexa. O.Mary, ne poți spune care aplicație dintre cele doua este cea mai utilizată de tine?

Instagram e pentru "vedete" :) Am cont,doar ca sa vad când pun Inna ori Katy Perry un videoclip nou. În restul timpului Facebook.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu sunt fan social media din mai multe motive pe care nu stau sa le dataliez aici. Principalul motiv ar fi acela ca aplicatiile de acest gen intra cu bocancii in viata ta privata iar dezvoltatorii acestora te vand agentiilor de marketing online.

Am instalat facebook in telefon mai mult din necesitatea de a putea tine legatura cu prieteni, amici, fosti colegi plecati peste hotare.

@FaraUnID exact la concluzia asta cu bocancii am ajuns si eu acum ceva timp.. cand incepusem sa primesc mail-uri de la tot felul de firme.. si, ca sa nu ma mai enervez asa tare, mi-am facut o alta adresa de mail pentru facebook.. pe care nu intru, decat prin cine stie ce miracol, dar, daca fara adresa de mail nu te poti conecta si ei fac bani cu ea..

Pentru mine este de neimaginat ca un gigant precum facebook (care facebook detine si instagram si whatsapp) nu au un punct de lucru in Romania, astfel incat sa poti interactiona in limba romana cu un consultant atunci cand ai o problema.

Nici macar la ei pe site sau in aplicatie nu ofera prea multe date de contact sau numere de telefon la care sa apelezi in eventualitatea in care intervin unele probleme.

Depinde si pentru ce vrei sa le folosesti, eu le folosesc pe ambele, dar in general Facebook e folosit mult mai mult decat Instagram, insa cel din urma e in ascensiune

Eu le folosesc pe amândouă. Mai des Facebook iar pe Instagram mai adaug din când în când câte o poză dacă mi se pare reușită.

Tot aplicatia de facebook utilizez si eu. Aplicatia de Instagram a venit instalata pe telefon, dar nu am folosit-o pana acum. Mi se pare suficient facebook-ul.

CostinelN
CostinelN

CostinelN

User level
Nivel
1
618 / 750
puncte
Custom field 2
CostinelN

Probabil ca daca Instagram aparea primul, (inaintea Facebook) era cel mai utilizat. Asta este una dintre cauzele faptului ca lumea nu prea utilizeaza Insta

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!