Întrebare fară răspuns

Configurare router internet box 1000

Buna tuturor! Cum as putea oare sa configurez router de la orange internet box 1000 pentru wake on line?
Am facut toate configurarile ce am stiut, am vazut tutoriale si am urmat toti pasi si nu am reusit; va rog as avea nevoie de ajutor, care se pricepe mai bine sau poate chiar de la orange ma poate ajuta.
Va multumesc.

Răspunsuri

@Jack ai reușit să îl configurezi? Mai ai nevoie de ajutor?

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Buna Mihaela, sigur ca am nevoie de ajutor; nu am reusit, nu merge sub nici o formă; am fost si la Orange am incercat sa le explic care este problema dar parca vorbeam Chineza; mi-au dat un nr.de tel.de la Bucuresti la tehnic poate sa ma ghideze prin tel.nu stiu ce sa zic; sunt in stare sa imi iau un router de pe emag TP-Link care se configureaza mai usor daca nu gasesc raspuns sau poate ma poti ajuta; iti multumesc mult.

Am citit câteva comentarii în limba engleză... Ce vrei tu, e wake on lan (WOL), nu wake on line, probabil e greșeală de scriere...
Eu am găsit link-ul asta, are mai mulți termeni tehnici, nu mă pricep să-i traduc pe toți, s-ar putea sa îți fie de ajutor https://hackernoon.com/wake-on-lan-through-the-internet-4...
Pe de altă parte, și calculatorul trebuie configurat ca sa poată primi Wake on Lan.... Pentru ca să meargă, calculatorul trebuie să îți fie pe sleep/ hibernare...
Ai aici un link https://www.google.com/amp/s/www.groovypost.com/howto/ena...
Și un fel de software pentru calculator...
https://wol.aquilatech.com/

Buna teacher, iti multumesc pentru amabilitate; toate lucrurile pe care mi le-ai trimis le-am experimentat pe toate, vazut pus in practica este vorba doar de router de la orange care este al naibii de complicat; este o mare provocare pentru mine si atata caut pana gasesc. iti multumesc si tie si restul comunitatii ca veniti cu idei pana la urma o dam noi de capat.
O seara frumoasa.

@Jack, ai reușit să configurezi routerul? Dacă da, ne spui, te rog, cum ai procedat? În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri în cazul în care se confruntă cu situații similare. Mulțumim!

Buna Daniela nu am reusit inca sa configures routerul am sunat la orange la Bucuresti si i-am rugat sa imi faca leg.cu serviciul tehnic le-am spus ce vreau si au zis ca nu este de competenta lor ce vreau eu doar daca as avea o defectiune tehnica ar putea sa ma ajute asa ca fara suparare am sa mai incerc pana reusesc sau in cel mai rau caz am sa imi cumpar un router TP-LINK de buna calitate care se poate configura usor.
O seara frumoasa.

Salut Razvan,despre ce router e vorba?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut, am acceasi problema, respectiv mesajul "Create a WAN device first" la incercarea de port forwarding (fara ca la WAN_name sa fie listata vreo retea). Router-ul este HG8247U. Stie cineva cum se poate rezolva problema?

Catalin_18
Catalin_18

Catalin_18

User level
Nivel
0
52 / 100
puncte
Custom field 2
Catalin_18

ptr torrent vroiai?

djlalo
djlalo

djlalo

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
djlalo

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!