Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Probleme semnal Popești Leordeni

Voi aveti probleme la semnal in casă? Stau la bloc in Popești Leordeni daca nu stau la geam nu pot vorbi la telefon. Nu mai vb de semnalul 4G ca este slab rau. Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde de cum sunt poziționate antenele în zona respectivă și ce obstacole sunt în față. Este bine să se spună operatorului aceste probleme, iar dacă ele sunt la mulți ultilizatori și fac mai mulți acest lucru, cu siguranță se va rezolva. Poți scrie și explica aceste aspecte la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange aceste aspecte! Sunt convins că și de aici, din Comunitate, vei fi contactat sub o formă sau alta. Succes!

Si eu am probleme in casa. Sunt locuri in care conversatia se intrerupe, interlocutorul ma aude sacadat sau nu ma mai aude de nici un fel, eu nu il mai aud pentru cateva secunde... Asta e, depinde de unde bate vantul :-). Stau putin dupa centura Bucurestiului, semnalul apare super strong acolo. Peretii nu sunt din beton, deci nu prea pot vorbi de ecranare, dar un fenomen de asta sigur se intampla totusi, mai ales ca problemele sunt in principal la parter nu la etaj.

Sincer si mie mi se pare ca a cam inceput sa fie probleme pe partea de semnal. In vara asta m-am plimbat ceva prin tara si au fost zone cu semnal slab si chiar lipsa semnal. Unde era semnal lipsa era de inteles fiind in zonele montane.

Ai incercat sa verifici ce apare pe Harta acoperire Orange? O poti accesa https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/ sau din My Orange de pe telefon, poti seta strada si sa verifici cum apare la ei zona in care stai si apoi in functie de rezultat si situatia reala si sa trimiti feedback. De asemenea, ai putea incerca sa faci si o verificare Qualitest, tot din My Orange, pentru a testa calitatea conexiunii la internet.

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3217 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Și eu probleme cu semnal la socrii mei. Tot timpul a fost așa. Nu exista soluție pentru o acoperire mai buna, deocamdată. Am mai discutat și in alte topicuri despre probleme de semnal. In acest topic am dat exemple de localități unde exista semnal slab: https://comunitate.orange.ro/questions/1993075-localitati-semnal-cunoasteti-orange

Nici eu nu stau foarte bine indoor, la bloc, dar nu pot spune că pierd semnalul. Mai dispare 4g-ul prin anumite locuri din casă! Oricum, semnalul nu este garantat de nimeni în interior.

Semnal constant la mine. Poate la etaj sa fie un 10Mbs mai mult față de la parter. Casa-i din lemn. Viteza medie este 60-70 Mbs. De ani de zile nu am mai avut probleme de semnal. Sa dea Dumnezeu nici să nu am :)

@ionutviorel1980, care mai este situația cu semnalul în Popești Leordeni? S-a mai îmbunătățit?
Revino, te rog, în Comunitate și oferă-ne mai multe detalii.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!