Întrebare fară răspuns

De ce utilizatorului prepay nu îi este considerată vechime în rețea?

Ani petrecuți în rețea ca utilizator cu cartelă preplatită.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Bună întrebare, ar fi o idee sa se dea câte un bonus pentru fiecare an petrecut în rețea, de când a fost activat numarul de telefon.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Și eu am această întrebare, de mai demult, probabil ca este unul dintre motivele pentru care sunt atrași la abonament clienții.. Exista doar Phone Credit, prin care ai un oarecare bonus..

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Nu îți este recunoscută nici dacă treci la abonament. Poate doar cu vreo ofertă sau ceva de genul. La prepay este programul Orange Phone Credit. Dar nu știu la ce te ajută, pentru că la prepay este mult mai bine decât la abonament. Probabil că nu se oferă această facilitate pentru că la prepay poți să stai și fără să încarci. La abonament, dacă trece luna, trebuie să plătești.

Pentru ca un utilizator prepay este extrem de volatil. Daca maine concurenta ofera ceva in plus la prepay, sunt sanse destul de mai ca acel utilizator prepay sa-si schimbe operatorul.

Un abonat cotizeaza lunar, pe cand un utilizator prepay poate sta o luna, doua sau mai multe fara sa reincarce. Un abonat aduce profit constant pe termen lung, pe cand un cartelar aduce profit pe moment si nu te poti baza prea mult pe el.

Oricum, din anumite puncte de vedere beneficiile programului Orange Phone Credit sunt mai avantajoase decat cele ale programului Orange Thank You. Spre exemlu o rencarcare prepay online de 7 euro aduce un bonus de 1.35 euro in contul Phone Credit pe cand un abonament de 7 euro aduce mai putin de 1 punct OTY la plata facturii. 1 punct OYT = 10 centi.

Exista acel program de loialitate pentru prepay Phone Credit prin care strângi puncte care se transforma in euro dacă încarci de minim 6 ori in 12 luni. Este valabil 24 luni și îți poți cumpara produse din magazinul online. In poza atașata ai beneficiile la încărcare.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Pentru prepay exista phone credit, cum s-a mentionat deja, dar, nu e numai asta.. In afara de faptul ca un utilizator de prepay are oricand libertatea de a renunta la cartela sau de a o porta in alta retea, nu cred ca poate dovedi ca i-a apartinut dintotdeauna cartela... a fost un subiect la un moment dat si in comunitate, daca nu ma insel, ca sunt persoane care cumpara cartele cu vechime... probabil ca la ceva le foloseste vechimea, totusi..
Un utilizator prepay primeste mai multe resurse pe bani mai putini fata de un utilizator de abonament.. si, cred ca nu le putem avea pe toate...
Vrei vechime, bonus de vechime si o oferta buna o data la doi ani, aproximativ, iti faci abonament.. si platesti lunar aceeasi suma..
Vrei libertate, bonus la fiecare reincarcare si mai multe resurse in bani mai putini folosesti prepay.. si platesti cand vrei/poti/etc..
Asa, cred ca toti abonatii vor sa aiba la un abonament de 6€ aceleasi resurse ca la optiunea de 6€ la prepay..

Fiecare varianta prepay sau abonament vine cu plusuri și minusuri dacă faci o comparație. Mai exact, Bumbi, ce beneficiu pe care îl au cei cu abonament, datorită vechimii in rețea, ți-ai dori?

Abonamentele sunt bune la pachet cu alte servicii, pentru că primești bonusuri de internet și reduceri de preț. Altfel, dacă vrei doar vocea, e mai rentabil prepay-ul.

@Tina, nu țin neapărat să primesc ceva anume, dar pentru mine, care nici nu mai stie de când stă în rețea, nu contează câte cartele am avut sau câte încărcări am facut, deci să zic 20 de ani, să mă mulțumesc cu 3 ani recunoscuți în rețea.......mi se pare cam nepăsare.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Utilizatorului PrePay nu i se ia in caĺcul vechimea deoarece nu se stie cu exactitate daca el a folosit in permanenta acea cartela sau a fost folosita de mai multe persoane. Dar daca se va introduce legea prin care vor fi cumparate cu CI, ar putea avea o situatie clara si din acel moment ar putea calcula vechimea si la cartele PrePay.

@ Bumbi,
Avantaje și dezavantaje, cum s-a mai spus! Dacă te ajută așa ceva, poți să-ți faci abonament. Dar e bine să întrebi și la Orange ( din My Orange, de exemplu), dacă îți pot recunoaște vechimea.

Adicălea stați pe Prepay dar vreți avantaje ca la abonament :) e uite că nu se poate,așa cum nici abonamentul nu are beneficiile de internet ale prepay-ului.

Parerea mea e ca @Bumbi se refera la faptul ca daca ai vechime si la PrePay, in momentul in care treci la abonament vei figura cu vechimea reala in retea. Noua la abonament ne este trecuta doar vechimea de cand am incheiat contract cu ei, nu si perioada anterioara cand am avut PrePay. Daca se trecea si acei ani bonusul de internet era mai mare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!