Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Faceți update la sistemul de operare sau nu?

Am întâlnit persoane care nu fac update la sistemul de operare susținând că telefonul se va "mișca" mai greu dacă ar face-o.
Voi vă "upgradați" smartphone-ul?
Multe actualizări de sistem sunt cele de securitate și mai rar o trecere la un sistem de operare superior (ex: de la Android 8 la Android 9).
Întrebarea este valabilă și pentru posesorii de iPhone ;)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Imediat ce apare ceva nou dau update...cred ca faza cu telefonul ca devine mai lent era inainte cand,din cauza update-urilor la aplicatii ramaneai fara spatiu suficient si functiona mai greu

In principiu update-urile vin sa imbunatateasca performanta terminalului, imbunatateste experienta de utilizare si ceea ce este cel mai important acopera bug-urile din sistem si bresele se securitate.

Din aceste motive este recomandat sa efectuati update-urile pe care producatorul le pune la dispozitia utilizatorului.

Evident ca au fost si cazuri dovedite in care producatorii (ex Apple) prin internediul unui update au incetinit in mod intentionat performatele modelelor mai vechi pentru ca modelele noi lansate sa para mai rapide si pentru a creste vanzarile la modelele noi.

Salut !
Da in mod normal fac update dar astept vreo 3 luni de cand primesc notificarea . Ii las pe altii si ii intreb dupa cum e , daca au problema. In general cam au si dupa vreo 3 luni apare sa zic o versiune cu probleme rezolvate si nu trebuie sa ii dau mereu update doar ca sa rezolve bugurile. Eu asa fac

@FaraUnID:
Apple a justificat că "încetinirea" era pentru stabilitatea bateriei. Bateria se degrada și ca să nu se descarce rapid, făceau downgrade la frecvențe.
În final, după aruncatul prafului în ochi, s-au văzut nevoiți să schimbe bateria și să nu modifice frecvențele procesorului..
Dacă nu sesiza nimeni "problema", Apple ar fi avut un profit foarte mare, pe considerentul - iOS consumă mai multe resurse, trebuie un nou terminal, cel "vechi" nu mai face față ..
Spor !

Apple n-a mai făcut nici un Upgrade,vând același telefon de ani de zile dar sub alta denumire.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Întodeauna am făcut upgrade la telefoane. Nu m-am gândit, vreodată, ca ar face ceva rau. Dar, sinceră sa fiu, nu am observat nici diferențe majore, in bine. Dar le-am făcut in ideea ca ar ajuta telefonul sa funcționeze mai bine.

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3264 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Eu fac update de cate ori găsesc actualizări, mai ales că am Huawei și nu știu cât voi mai avea acces. ;) Mi se pare că, de când am trecut la Android 9, bateria tine ceva mai mult.

De patru ani fac update de android si aplicatii, total si in prezent telefonul sony xperia z 5 functioneaza perfect si insesizabil ca ar fi diferenta fata de cand era nou!
De doua luni fac update android si aplicatii pe un samsung note 10 plus si este sesizabil diferenta de inbunatatire, chiar este ok!

Ai primit update la Android 10, Ady?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!