Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Tutoriale in domeniul tehnologiei

S-a discutat aici, in comunitate, despre Orange Expert și tutorialele care se regăsesc pe pagina Orange. Mie îmi sunt de mare folos atunci când achiziționez un produs sau un serviciu. As vrea sa știu dacă sunt printre noi persoane care sa fi făcut tutoriale in domeniul tehnologiei și despre ce a fost vorba. Menționez ca eu nu am făcut vreunul, doar am urmărit.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am detinut, impreuna cu un amic, un blog in care postam, printre altele, articole referitoare la diversele achizitii personale din domeniul electo - it&c precum si experientele noastre in utilizarea acestora.

Spre exemplu daca unul din noi achizitiona un TV nou, realizam un articol insotit de fotografii despre acel produs. De unde a fost achizitionat, pretul, caracteristici, montaj instalare, caracteristici tehnice, calitatea imaginii, sunet, telecomanda, navigarea in menu, puncte forte, puncte slabe, recomandari, etc.

Tutorialele sunt bune atat timp cat sunt cu subiect si predicat, sunt realizate de persoane independente si nu se transforma in advertoriale, adica atat timp cat persoana care le realizeaza nu primeste niste bani pe sub masa pentru a pupa in 3 litere produsul X sau Y. Asa cum face Buhnici, spre exemplu. Personal nu pot sa iau de bun tot ceea ce ne spune Buhnici in tutorialele sale referitoare la produsuel X sau Y.

Am spus ca am detinut, pentru ca in momentul de fata timpul nu ne mai permite sa ne ocupam de portalul respectiv.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Din cand in cand mai caut si eventual ma uit la anumite tutoriale despre anumite lucruri. In schimb eu nu prea am facut asa ceva desi am avut deseori posibilitatea, dar am facut un mic un unboxing pentru ultimul telefon cumparat!

Și eu caut mai tot timpul noutăți despre anumite produse și servicii mai ales de la Orange și spre surprinderea mea, mai și găsesc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!