anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Status reparație telefon în service

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ai un telefon în service și vrei sa verifici statusul? O poți face de aici.

 

În câmpul IMEI introduci numărul format din 15 cifre - este menționat în procesul verbal de predare-primire al telefonului defect și în SMS-ul de confirmare primit după expedierea telefonului în service. 

 

Știați despre aceasta variantă de verificare? Ați folosit-o până acum?

26 Răspunsuri 26

Laura_cio
Senior
Nu știam fiindca nu am avut un telefon in service Orange, dar dacă as fi avut, bănuiesc ca reprezentanții mi-ar fi spus despre aceasta verificare a statusului. Mulțumim de informații!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Nu stiam ca exista posibilitatea verificarii statusului. Nu am reparat vreun telefon pana acum dar pentru cei care au nevoie este o metoda excelenta de a verifica in ce stadiu se afla reparatia telefonului.

Jay
Campion certificat
Nu stiam, nici nu am avut probleme pana acum cu vreun telefon.. acum par sa fie probleme cu un J6, dar, nu cred ca-l voi duce nicaieri.. nu mai transmite emoticoanele, le inlocuieste cu semne de intrebare si, astazi, nu voia sa trimita un sms, dar, dupa ce am incercat de cateva ori, daca am vazut ca nu vrea si nu vrea, l-am restartat..

teacher_
#StarMember
Din fericire nu am avut nici un telefon in service, nici la Orange nici în alta parte, dar este o informație utilă pentru cei care au probleme cu telefoanele sau alte gadgeturi.

Romeo_
Senior certificat
E o chestie utila pt cei care au un telefon in service pentru a verifica daca e reparat,sa nu bata drumul degeaba pana acolo.Multumim MihaelaC. pt.informatie!

Miha_Z
#StarMember
Utile informatii pentru cei care au mobilele in service. Eu am avut noroc, am fost grijulie cu telefoanele si n-au avut nevoie de reparatie.

Vio73
#StarMember
Am avut telefon în service și am fost ținut tot timpul la curent. Când a fost reparat, am primit sms, prin care mi se spunea să mă prezint pentru a-l ridica. Foarte corecți și promți! Mulțumesc!

Anonim
Neaplicabil
Nu știam, nu am avut nevoie până acum. Acest serviciu poate fi folosit și de clienții prepay?

Razvan
#StarMember
Da, am folosit site-ul de câteva ori, când am avut telefoanele la reparat în Orange Service. Da, site-ul poate fi utilizat și de clienți Orange și non-Orange, practic orice client care aduce telefonul în Orange Care Center este scanat și introdus în baza de date, poate fi găsit ulterior.

RafaHelper
#StarMember
Buna MihaelaC, Stiam de aceaste optiuni, care se regaseau in vechiul My Orange, dar nu le-am folosit niciodata. Prefer sa trimit telefonul in service-ul producatorului. Acum multi ani eram utilizator Sony Ericsson, am avut ceva probleme si l-am trimis in service-ul Sony. Acum sunt utilizator Huawei si la fel prefer sa il trimit in Service-ul Huawei pentru ca reparatia dureaza doar o ora in 90% din cazuri si am transport gratuit prin curier. Astfel daca trimiti telefonul prin curier la ei luni, de exemplu, miercuri il am inapoi, asta daca piesele sunt pe stoc. Ar fi interesant sa vedem statistici despre service-ul Orange, care este timpul minim, mediu si maxim de reparare a unui telefon sau device, care este rata de acoperire a serviciului in garantie(adica cate telefoane au fost reparate pe garantie) si altele? Transportul la service-ul Orange prin curier este gratuit?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut, @rafa.bloger!

Ai mai multe informații despre Orange Service aici, iar referitor la curier se percepe o taxă de 20 de ron, mai jos este și un filmuleț despre acest proces:

 

Mocanu123456
Junior
Buna! Ce inseamna in statusul reparatiei: reparatie in asteptate?

Vio73
#StarMember
Ceva de genul. Este în service.

Mocanu123456
Junior
Vreau sa stiu exact ce inseamna! Cei de la 300 nu au stiut ce sa mi spuna