Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme activare opțiune prepay in roaming

Am primit azi 10 euro credit din țara iar când am vrut sa activez opțiunea roaming 10 euro îmi spune ca nu am credit suficient... Deși pe nr este credit de 10 euro.. Ce se poate face?

Răspunsuri

Trebuie să îți activezi roamingul mai întâi prin apel la *100*2# sau din contul meu Orange, secțiunea Roaming, apoi reporneste telefonul și vezi daca merge. In ce tara ești? Roamingul este activ doar in țările membre ale comunitatii europene (SEE).

Trebuie sa activezi roaming din aplicația my Orange, nu se activează automat. Nu mai aveai credit deloc pe cartela? Îți mai trebuie 1 Euro credit. "poți avea acces la roaming dacă ai minim 1 € credit în cont, din care consumi pentru apeluri sau pentru internet la tarifele valabile în țara în care călătorești" - sursa http://www.orange.ro. Este posibil acesta sa fie motivul ptr care nu ai putut activa Orange. Roagă pe prieten sa îți mai vireze 1 Euro credit.

Opțiunea de 10 euro se activează exclusiv prin My Orange. Acum, fie te loghezi în My Orange și încerci sa o activezi de acolo, e posibil sa meargă doar la reîncărcare directă, fie mai pui 2 euro și activezi opțiunea de 12 Euro, prin selfcare pentru acces în roaming SEE și câteva țări non SEE.

@Cristi_3, ai activat serviciul de roaming? Funcționează?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Cristi_3, ne bucurăm! Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informații despre activarea serviciului de roaming.
Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

salut Cristi ! Pe viitor, vezi daca poti reincarca direct cu optiunea de 10 euro, si nu cu credit.
Eu asa mi-am activat roamingul, specificand ca vreau optiunea de 10 euro, si asa se activeaza roamingul automat, dar cu optiunea, nu cu credit .

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Pe acelasi principiu ca si iuiu merg si eu. Inainte sa plec din tara imi incarc cartela direct cu optiunea de 10€, astfel incat nu mai este necesar acel euro in plus in cont, si roaming-ul se activeaza automat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!