Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme activare opțiune prepay in roaming

Am primit azi 10 euro credit din țara iar când am vrut sa activez opțiunea roaming 10 euro îmi spune ca nu am credit suficient... Deși pe nr este credit de 10 euro.. Ce se poate face?

Răspunsuri

Trebuie să îți activezi roamingul mai întâi prin apel la *100*2# sau din contul meu Orange, secțiunea Roaming, apoi reporneste telefonul și vezi daca merge. In ce tara ești? Roamingul este activ doar in țările membre ale comunitatii europene (SEE).

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Încearcă și din My Orange, dar poate mai adaugi ceva în plus ( 1-2 euro).

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Trebuie sa activezi roaming din aplicația my Orange, nu se activează automat. Nu mai aveai credit deloc pe cartela? Îți mai trebuie 1 Euro credit. "poți avea acces la roaming dacă ai minim 1 € credit în cont, din care consumi pentru apeluri sau pentru internet la tarifele valabile în țara în care călătorești" - sursa http://www.orange.ro. Este posibil acesta sa fie motivul ptr care nu ai putut activa Orange. Roagă pe prieten sa îți mai vireze 1 Euro credit.

Opțiunea de 10 euro se activează exclusiv prin My Orange. Acum, fie te loghezi în My Orange și încerci sa o activezi de acolo, e posibil sa meargă doar la reîncărcare directă, fie mai pui 2 euro și activezi opțiunea de 12 Euro, prin selfcare pentru acces în roaming SEE și câteva țări non SEE.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Cristi_3, ne bucurăm! Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informații despre activarea serviciului de roaming.
Mulțumim!

salut Cristi ! Pe viitor, vezi daca poti reincarca direct cu optiunea de 10 euro, si nu cu credit.
Eu asa mi-am activat roamingul, specificand ca vreau optiunea de 10 euro, si asa se activeaza roamingul automat, dar cu optiunea, nu cu credit .

iuiu
iuiu

iuiu

User level
Nivel
2
1365 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu

Pe acelasi principiu ca si iuiu merg si eu. Inainte sa plec din tara imi incarc cartela direct cu optiunea de 10€, astfel incat nu mai este necesar acel euro in plus in cont, si roaming-ul se activeaza automat.

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
3
3792 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!