Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Look Sport

Oare vor fi introduse canalele Look Sport 2hd și Look Sport 3hd, in grila orange pe fibră?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde doar de Telekom, cel mai bine scrie la secțiunea de contact a lor, însă e puțin probabil, că ei au canalele proprii de sport, care transmit aceleași competiții.

Look TV a efectuat niste achizitii de pachete sportive extrem de interesante (Formula 1, UCL, Europe League, Liga 1, etc), devenind astfel un concurent direct atat pentru Digi cat si pentru Telekom.

De ceva vreme disperarea si panica (ca sunt pe pierdere de ani buni si ca vor fi vanduti la pret promotional) din ograda Telekom si-au spus cuvantul astfel incat canele proprii de sport Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 care erau gratuite in grila de programe, au intrat in sistem pay-per-view pentru a mai produce ceva bani pentru compania mama. Adica abonatii de televiziune Telekom trebuie sa plateasca extra pentru a avea acces la ele.

Ori din moment ce Telekom cere bani abonatilor pentru ca acestia sa aiba acces la posturile tv proprii de sport si sa se poata bucura de competitii sportive majore, nu vad de ce ar introduce in grila canale concurente care ofera in mod gratuit acces la continut pentru care ei solicita bani in plus.

Acest lucru ține de strategia Telekom. Să sperăm că Orange își va face propria rețea de fibră și atunci va putea să introduce ce dorește. La tv prin satelit au fost introduse toate canalele Look în format HD de peste o lună. Este cunoscut faptul că Orange preia la tv-ul prin fibră programele de la Telekom. Succes!

Ținând cont ca in grila de televiziune prin satelit sunt introduse aceste canale, eu cred ca le vor introduce și in cea prin fibra optica. Tine foarte mult de înțelegerea cu Telekom, dar eu am speranța ca le vor introduce, fiindca sunt la mare cautare.

Nu cred că vei vedea Look sport prin fibra la Orange TV. Poate doar daca va avea Orange propria fibră, pentru că atâta timp cât va merge prin fibra de la Telekom, nu se va putea urmări Look Sport, cu atât mai mult cu cât Look transmite în exclusivitate câteva competiții pentru România. Îmi pare rău, dar deocamdată va trebui sa te adaptezi la situație.

Ok vă mulțumesc,m-am lămurit ,din păcate plătim la Orange dar depindem de Telekom,am avut si Telekom 8 ani,dar ajunsese abonamentul aproape cît o rată la Bank!✌

Ai dreptate, din păcate sunt unele servicii pentru care plătim foarte mult, dar totodată sunt și necesare. Și eu sper că vor fi investiții în propria rețea de fibră! De altfel, cred că Orange se va detașa pe piață.

Am dat o scanare acum la cablul Orange și mi-a apărut Look Plus ( poziția 66) și Look Sport HD ( poziția 86). Am pachetul Global. Nu sunt toate ca pe satelit, dar e ok. Mai dau încă o scanare , să nu-mi scape ceva!
Edit: Doar acestea sunt !

Am observat faptul ca atat Look Sport 2 cat și Look Sport 3 sunt disponibile in aplicatia de android dar nu si in varianta de browser tvgo.orange.ro.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!