Întrebare fară răspuns

Plata în rate în a doua luna

Daca cumpar un telefon folosind plata prin rate, a doua luna in care trebuie sa platesc trebuie sa aduc si telefonul?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Platesti ca orice factura, online sau in magazin, la banca, la un PayPoint. Nu ai de ce sa prezinti telefonul, trebuie doar sa platesti factura la timp, indiferent de modalitate.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
2
1359 / 2000
puncte
Custom field 2
delfinas

Nici vorbă! Plătești factura la Orange plus rata/ ratele lunare. Atât și nimic mai mult! Ratele îți apar separat în My Orange. Succes!

Nu trebuie sa vii cu telefonul. Acesta îți aparține, tu doar plătești rata corespunzătoare lui. Ori îți apare pe factura, ori o plătești separat de factura.

Trebuie doar sa platesti ratele in termenul stabilit. Nu trebuie sa dovedesti nimanui ca bunul cumparat il mai detii. Dupa achizitie poti face ce doresti cu el. Tu trebuie ulterior sa-ti indeplinesti conditiile contractuale si sa achiti la timp ratele produsului cumparat.

Nu trebuie sa aduci telefonul când platesti. Poti să alegi fie plata in rate direct pe factura Orange, fie prin rate bancare, la una din băncile care accepta acest lucru. Poți plăti inclusiv direct de pe telefon, din contul meu Orange.

De ce intrebi?Te-ai decis sa-l vinzi si sa-ti cumperi altul? ;)))

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!