Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu mai sunt oferte?

Dc nu mai este oferite

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Gica nelu, bine ai venit în Comunitate!
Am presupus ca ai vrut sa întrebi de ce nu mai sunt oferte și am editat titlul întrebării tale. E corect?
Revino, te rog, si dă-ne mai multe detalii ca sa te putem ajuta. La ce fel de oferte te referi?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut!

Poate pentru că nu este sezonul lor.
Așteaptă perioadele consacrate ofertelor (BlackFriday - de exemplu).
Urmărește site-ul Orange, reclamele de la TV, sau intră într-un Orange Shop și întreabă dacă și când vor mai fi oferte.

Salut!
În speranța că ne vom lamuri, pot sa bănuiesc că se referă la oferte prepay, pentru că la abonament sunt destule. Sau e doar o întrebare de "verificare" să vadă dacă chiar se publică întrebările aici, și gata.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

La abonamente sunt oferte la portare, la retenție și poți beneficia de discounturi suplimentare la achiziția unui telefon mobil prin Orange Hot Summer, disponibil pana pe 2 septembrie. La o abonare/prelungire pe 24 de luni, primești dublu resurse de internet mobil inclus în abonament. Enjoy.

Bună ziua.
Prin programul Hot Summer mi-am cumpărat sâmbătă Samsung A70 cu 25% reducere. Reduceri similare au fost și vineri și joi. Ulterior nu am mai urmărit eu :)
Așa că dacă vă doriți un telefon redus, urmăriți zilnic ofertele în jurul prânzului

Chiar nu prea inteleg de ce nu prea mai au oferte atractive si net prea putin la abonament, la cartela prepay ai net cat vrei pe cand la abonament nimic. Ca sa nu mai spunem de faptul ca inainte la fidelizare aveai oferte foarte bune la telefoane. Acum la cel mai mic abonament trebuie sa cumperi telefonul in rate.

Pai in primul rand imi cer scuze ca va corectez, dar ati scris intrebarea gresit si in al doilea rand am stat si m.am gandit bine de ce Orange a modificat abonamentele si ofertele astfel incat noi sa fim nemultumiti. E vorba de faptul ca ani la rand au fost vandute telefoane la abonament, la preturi foarte mici si foarte multi au dat teapa firmei de telefonie si astfel nu mai sunt asa increzatori.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!