Întrebare fară răspuns

NET mobil ORANGE vs DIGI

NET mobil Orange: pe telefon am doua cartele, una Digi, alta Orange....Stiti cumva de ce net-ul oferit de orange merge foarte incet ? dau hotspot pentru diverse device-uri , de pe Digi merge perfect, de pe Orange abia se misca .....Am nelimitat pe ambele retele ,dar de pe orange este aproape inutilizabil....doar conversatiile Whatssapp merg....am Lenovo 6000....Sunt necesare ceva setari ? ....am observat ca pe Digi am 3G iar pe orange este 2G.....ce pot face si cui ma pot adresa....as dori sa pun cartele in doua telefoane diferite si sa am aceleasi facilitati....

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

E mai bun operatorul la care ai un semnal si viteza mai buna. Ulterior clasificarea poate continua si dupa calitate la un cost cat mai mic pentru tine. DIGI inca de la lansare a avut doar banda de 2100 MHz (3G). Situatia fiecarui utilizator este diferita (atat ca locatie, pozitionare cat si ca necesar de date), deci alegi ce este mai ok pentru tine, nu pentru altii.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
3
2402 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Un telefon dual si suporta o cartela care duce 4g iar celalal slot are doar 2g..de asta ca tu pe digi aveai principal 4g/3g iar pe secundar fac orange doar 2g..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!