Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Se pot achizitiona telefoane mobile si fara a face un abonament?

se pot achizitiona telefoane mobile si fara a face un abonament? poate as vrea sa iau un telefon in rate de la orange. SUNT CONDITIONATA SA FAC UN ABONAMENT?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Da, poți achiziționa telefoane fără abonament de la Orange și se poate și in rate. Poți plăti produsele Orange in 6 sau 12 rate cu cardurile de credit ale partenerilor: Card Avantaj, Card BRD, Card de cumpărături Banca Românească, Card Star. Documentează-te aici: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/index.html

Se pot achizitionat telefoane la liber iar sistemul de achizitie cu plata in rate oferit de Orange se imparte in 3 categorii:

1 - Plata in rate incluse direct in factura Orange, caz in care trebuie sa detii un abonament;
2 - Achizitie si plata in rate bancare prin intermediul unui card de cumparaturi aka card de credit aka imprumut bancar aka cum vreti voi sa-l numiti, caz in care nu esti obligat sa detii un abonament;
3 - Mai nou ai pobilitatea sa accesezi un credit de nevoi personale prin intermediul IFN-ului Orange Money;

Ca o parere personala achizitia unui telefon mobil in rate este una din cele mai proaste investitii posibile, deoarece produsul se devalorizeaza extrem de rapid.

De asemenea exista riscul ca telefonul sa fie furat, pierdut, stricat iar tu vei continua sa platesti in continuare ratele fara sa te poti bucura de produs.

Normal că poți achiziționa orice telefon de la Orange, această companie fiind și una cu rol important în vânzarea de produse ( telefoane, modemuri, multe alte lucruri) și produse. Succes!

Se pot face achiziții de telefoane fara abonament, atât din magazinele online cât și din Orange Shop sau Store. Preturile telefoanelor sunt afișate mai întâi la abonament, apoi sunt afișate preturile standard (fara abonament).
Poți cumpăra fie cu cardul, cu plata in rate de la una dintre băncile acceptate pentru asta (BT, BRD, etc), fie poți alege cu livrare prin curier. De asemenea, poți beneficia de reducere daca ai puncte Prepay Bonus. Reducerea o poți afla de la meniul *100#.

Poti achizitiona mobil de la Orange la liber, la pretul lui intreg si nu esti conditionata de un abonament. Daca vrei achizitie in rate in sistemul Orange trebuie neaparat sa faci abonament. In schimb daca ai card care ofera plata in rate, poti achita mobilul de la Orange cu acel card in 6 sau 12 rate.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Miha, poți cumpăra in rate și fără să faci abonament! Îl iei la liber și selelctezi plata in rate. Nu ești condiționat de abonament.

@teacher_ te referi la achizitia mobilului prin Creditul My Reserve? Ar fi si varianta asta dar e dobanda cam maricica de 14%. Oricum @alesia daca esti interesata poti intra pe link-ul urmator sa te informezi mai mult: https://www.orange.ro/money/my-reserve/

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut,

Dacă achiți produsul prin cardul de cumpărături (6 sau 12 rate), nu ești obligată să faci abonament. De asemenea, dacă îl achiziționezi ca să-l folosești în altă rețea, asigură-te că acesta nu este blocat în rețeaua Orange (sau este dual-sim).

  • 6 rate - Orice produs din portofoliul Orange: Telefoane, tablete, laptopuri sau accesorii, la preț standard sau subvenționat.
  • 12 rate - Orice produs din portofoliul Orange: Telefoane, tablete, laptopuri sau accesorii la preț standard

Succes !

@Ovidiu_1, ai avut o astfel de experiență? Ai cumpărat un telefon în rate de la Orange fără abonament? Revino, te rog, în Comunitate și povestește-ne cu mai multe detalii.
Pentru că scopul acestei comunități este ca membrii să se ajute între ei adăugând întrebări, răspunsuri, sfaturi utile, te rugăm să-ți argumentezi comentariile și să ne împărtășești din experiențele tale personale.

Mulțumim și te mai așteptăm!

Orice magazin Orange sau partener Orange poate vinde telefoane la liber.
Problema este ca mulți vânzători pentru a face abonamente susțin ca telefoanele se vând doar la abonament și de aici începe încercarea vânzătorilor de a da răspuns negativ.

Acei agenti de vanzari trebuie reclamati la numarul 300 sau prin deschiderea unui tichet prin intermediul site-ului iar in secunda 2 ar trebui sa plece din sistem. Am trecut si eu printr-o experienta asemenatoare, am deschis un tichet din contul meu Orange prin care am reclamat-o pe respectiva agent vanzari si am primit ca masura compensatorie 400 puncte OTY pe cont.

Este trist ca inca se mai practica aceste tehnici infecte de a atinge target-ul pe numarul de abonamente noi incheiate, mai ales ca tu, ca si consumator, ai N alte magazine fizice si online care comercializeaza telefone mobile la liber, unele din ele la preturi simtitor mai bune decat preturile practicate de Orange.

Nu este o idee prea buna sa achiziționezi un telefon la liber de la Orange,preturile sunt mai mici în magazinele de profil și dacă ești mai răbdător poți economisi și bani luându-l după câteva luni de la lansare. La Orange merita atunci când asociezi telefonul cu un abonament,o prelungire de abonament sau când nu ai decât posibilitatea de a cumpăra telefonul în rate. Sigur,avantajele nu sunt extraordinare dar sunt. Mai exista siguranța garanției cumpărând de la Orange și acesta este un aspect de care trebuie sa tii seama in caz că te hotărăști să cumperi un telefon din magazinele noname sau au un nume de genul xxxGSM :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!