Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot beneficia de un semnal mai bun la modemul de internet ?

Cum as putea beneficia de un semnal mai bun la modemul de internet? Exista in oferta Orange ceva amplificator?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Super. Din experiența mea, îți zic sa nu stați foarte multe persoane in același timp. Chiar daca scrie că pot fi conectate mai multe persoane, daca treci de 4 persoane, va merge ca și cum nu ar fi semnal. In al doilea rând, poate găsești un amplificator la ceva retailer...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (3)

38%

3 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

38% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Nu cred că există amplificator de semnal in oferta Orange. Exista ceva dedicat doar companiilor, și se adresează celor care lucrează în clădiri fara semnal la telefon. Probabil exista la alti retaileri amplificatoare. Depinde, ce modem ai?

Super. Din experiența mea, îți zic sa nu stați foarte multe persoane in același timp. Chiar daca scrie că pot fi conectate mai multe persoane, daca treci de 4 persoane, va merge ca și cum nu ar fi semnal. In al doilea rând, poate găsești un amplificator la ceva retailer...

Poți folosi o antenă de interior sau de exterior și se rezolvă problema. Sigur, trebuie găsită și o poziție unde semnalul e mai bun. Eu am la ruterul meu o antenă de interior, lipită pe geam.

Uite un exemplu:

https://www.zipy.ro/p/ali/4g-lte-5dbi-antenna-ts9-crc9-co...

Succes!

Salut,
Se poate folosi o antenă, pentru a capta mai bine semnalul, dar și un amplificator de rețea wireless, un repeater, care să amplifice în locație semnalul routerului Orange.
https://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_distribution_system

Succes !

Orange nu are in oferta amplificatoare de semnal pentru router. Tot ce pot sa spun ca scade semnalul este amplasarea necorespunzătoare a routerului, neschimbarea lui cel puțin o data la minim 5 ani și mai multe persoane conectate la rețeaua wireless.

Toate chinezariile astea nu sunt făcute să dureze oricum. Totodată e greu să găsești inclusiv antene pentru un produs relativ ieftin..

Cred că e cea mai bună soluție. Am și eu modemul ăla și pot spune că e foarte slab. Folosesc în schimb ruterul Huawei B 525, care este cel mai bun.

Un semnal mai bun nu echivaleaza cu o viteza mai buna la internet. In conditii de test s-au obtinut rezultat bune si cu 2 liniutte se semnal.

Airbox-urile alea sunt destul de limitate cand vine vorba de personalizare setari si sunt muuult inferioare router-elor. O spun din propria experienta deoarece detin un E5573B si cu toate ca ma aflu in zona cu acoperire 4G am viteze de nivel 3G.

Cu o antenă externa montată în pod sau pe casă, care să fie protejată de factori externi. Alți utilizatori, au mai instalat routerul wireles în pod, pentru o recepție mai bună a semnalului de telefonie mobilă, acum depinde și de acoperișul clădirii, că dacă ai tablă, se schimbă datele problemei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!