Întrebare fară răspuns

Acoperire sau bruiaje?

Vi s-a intamplat ca in buricul targului cu semnal de 4G, sa fiti apelati de pe un numar de telefonie fixa si totusi sa para ca nu aveti semnal? Sau cel putin o putere a semnalului de parca ar fi la limita de acoperire a semnalului de voce, nu de date. La mine s-a intamplat in 21.08.2019 ora 09:44, fiind apelat de pe un Telekom fix si purtand un dialog sub "valurile apei".

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare comunitate! "Nu stiu altii cum sunt, dar eu" cand stau ASTAZI la o terasa si aud discutand in vecini (fara a stii persoana sau operatorul) ca desi are semnal, nu-i functioneaza smartul pe date mobile si pe voce se aude cu "paraziti", cu N restartari si verificari mai bine de 30 de min.... m-am bucurat ca n-am mai patit-o eu. Dar nu a trecut mult pana sa fiu nevoit sa apelez pe cineva in retea, DAR SURPRIZA: RETEA OCUPATA. Si nu era ocupata de cel apelat, ci ORANGE a clacat pe voce, chiar verificand cu 3 numere de orange la 18:05, in 14.01.2020. Ca sa scurtez dezamagirea mea ca Orange nu mai este ce era si sa contrazic pe cei care mai cred ca retea ca Orange n-are nimeni (sau sa le dau dreptate in sens negativ), ma bucur ca am renuntat la abonamentul dezamagitor si am cu mine mereu o alternativa de avarie. Exclusivitatea pe Orange pe luna ce trece imi da convingerea ca e o abordare GRESITA. Alternativa si apeluri voce pe suport de date este de preferat: atat ca siguranta a conexiunii cat si ca functionare a conexiunii. Paradox: sa ai semnal 4G si sa nu poti initia nici macar un apel de voce. Trist...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!