Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Campanii cu bonus de internet

Când credeți ca se va lansa o nouă campanie cu bonus de internet pe mobil valabilă si pentru cei ce au abonamente Orange Me?

Cosmin Ionuț
Cosmin Ionuț

Cosmin Ionuț

User level
Nivel
0
92 / 100
puncte
Custom field 2
Cosmin Ionuț
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Doar ce s-a lansat o noua oferta de net nelimitat. Poti aplica pentru creditul de nevoi personale, My Reserve, in orice magazin Orange si primesti 3 luni net nelimitat la reinnoirea sau un abonament nou Orange Me. Mai multe detalii gasesti in urmatorul link:
https://www.orange.ro/money/my-reserve/?utm_source=commun...

Depinde ce intelegi si ce asteptari ai tu cand spui bonus.

In momentul de fata abonatii Orange beneficiaza de 512 MB de internet lunar pentru fiecare an vechime in retea (personal am 9GB doar din acest bonus), 1 luna de internet gratuit cu ocazia zilei de nastere si parca mai primesc ceva de ziua numelui.

Personal nu ma deranjeaza sa am trafic gratuit si necontorizat in toata platforma Orange: fie ca vorbim de site-ul principal, Orange Tv Go, cloud, comunitate, deezer (daca tot este un servicu sustinut de ei), etc.

Si eu stiu de bonusul de ziua de nastere si stiu ca mai e o luna la alegere cand poti activa o luna de internet nelimitat
Cel mai ok mi s-ar parea lansarea ceva similar celor de la Digi, dupa consumarea traficului lunar sa iti taie viteza dar sa nu faci cost suplimentar

După finalizarea campaniilor actuale, Orange ne obișnuiește cu alte bonusuri. Trebuie sa urmărim constant noutățile oferite de Orange.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Cred că inițiatorul și-ar dori un bonus de internet pe mobil lunar, asemănător cu cel de la prepay, de minim 30 Gb sau mai mult. Abonamentele Orange Me Start vin deja cu bonus inclus pe lângă cantitatea de date generoase inclusă.

Aceste abonamente includ până la 100 gb lunar. Este recomandabil să alegi un abonament Orange Me Start și problemele legate de cantitatea de internat dispar.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Bonusul pentru cei care au abonamente este cel de vechime, 512 mb pentru fiecare an petrecut in retea, sau daca reincarci, din contul tau My Orange, cartela unui prieten, 30 gb.. Mie, astea mi se par cele mai semnificative..
https://www.orange.ro/orange-thank-you/

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Bonus de net la Orange Me? Nimic mai simplu... Da un mesaj cu textul Steaua la 321 (Cred că este și la Dinamo și Craiova, dar nu sunt sigur) și primești 100 de MB pentru fiecare gol marcat și 500 MB pentru fiecare victorie. Este mesaj gratuit, și poți face până la 3 GB pe lună. Nu e foarte mult, dar până la urmă, este gratis. Mâine au meci, și în weekend iar, așa că poți primi bonus chiar de mâine. Mult succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!