anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campanii cu bonus de internet

Cosmin_Ionuț
Junior
Când credeți ca se va lansa o nouă campanie cu bonus de internet pe mobil valabilă si pentru cei ce au abonamente Orange Me?
9 Răspunsuri 9

Miha_Z
#StarMember
Doar ce s-a lansat o noua oferta de net nelimitat. Poti aplica pentru creditul de nevoi personale, My Reserve, in orice magazin Orange si primesti 3 luni net nelimitat la reinnoirea sau un abonament nou Orange Me. Mai multe detalii gasesti in urmatorul link: https://www.orange.ro/money/my-reserve/?utm_source=community&utm_medium=post&utm_campaign=my%20reserve

FaraUnID
Campion certificat
Depinde ce intelegi si ce asteptari ai tu cand spui bonus. In momentul de fata abonatii Orange beneficiaza de 512 MB de internet lunar pentru fiecare an vechime in retea (personal am 9GB doar din acest bonus), 1 luna de internet gratuit cu ocazia zilei de nastere si parca mai primesc ceva de ziua numelui. Personal nu ma deranjeaza sa am trafic gratuit si necontorizat in toata platforma Orange: fie ca vorbim de site-ul principal, Orange Tv Go, cloud, comunitate, deezer (daca tot este un servicu sustinut de ei), etc.

danidnc
Începător
Si eu stiu de bonusul de ziua de nastere si stiu ca mai e o luna la alegere cand poti activa o luna de internet nelimitat Cel mai ok mi s-ar parea lansarea ceva similar celor de la Digi, dupa consumarea traficului lunar sa iti taie viteza dar sa nu faci cost suplimentar

FaraUnID
Campion certificat
Și in cazul asta unde ar fi bonusul?

Laura_cio
Senior
După finalizarea campaniilor actuale, Orange ne obișnuiește cu alte bonusuri. Trebuie sa urmărim constant noutățile oferite de Orange.

Razvan
#StarMember
Cred că inițiatorul și-ar dori un bonus de internet pe mobil lunar, asemănător cu cel de la prepay, de minim 30 Gb sau mai mult. Abonamentele Orange Me Start vin deja cu bonus inclus pe lângă cantitatea de date generoase inclusă.

Vio73
#StarMember
Aceste abonamente includ până la 100 gb lunar. Este recomandabil să alegi un abonament Orange Me Start și problemele legate de cantitatea de internat dispar.

Jay
Campion certificat
Bonusul pentru cei care au abonamente este cel de vechime, 512 mb pentru fiecare an petrecut in retea, sau daca reincarci, din contul tau My Orange, cartela unui prieten, 30 gb.. Mie, astea mi se par cele mai semnificative.. https://www.orange.ro/orange-thank-you/

teacher_
#StarMember
Bonus de net la Orange Me? Nimic mai simplu... Da un mesaj cu textul Steaua la 321 (Cred că este și la Dinamo și Craiova, dar nu sunt sigur) și primești 100 de MB pentru fiecare gol marcat și 500 MB pentru fiecare victorie. Este mesaj gratuit, și poți face până la 3 GB pe lună. Nu e foarte mult, dar până la urmă, este gratis. Mâine au meci, și în weekend iar, așa că poți primi bonus chiar de mâine. Mult succes!