Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Smartphone sau tableta cadou GRATIS pentru fidelitate?

Eu sunt client Orange de vreo 10 ani, ultimii 7 cu abonament 14 €, baiatul 13€ si sotul la fel.Nu am primit niciodata un cadou de fidelitate.Doar internet,dar si ala prea putin .Nu stiu poate trebuie sa imi fac abonament de 20€ ?
Ati primit vreodata cadou un smart sau tableta GRATIS de la Orange pentru fidelitate ?

Hallow_87
Hallow_87

Hallow_87

User level
Nivel
1
237 / 750
puncte
Custom field 2
Hallow_87

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Dar ce ai vrea tu sa primesti cadou din partea Orange? Eu consider ca acel bonus de internet este foarte bun. Nu trebuie sa iti maresti abonamentul. Poti primi si telefon la un pret excelent

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Da draga dar acel bonus de internet nu il primesti pe viata.Si nu m-am referit la un telefon de 500 € doar asa ceva simbolic dupa multi ani de client fidel, doar atat.Pentru orice telefon sau oferta trebuie sa faci ceva in schimb....o modificare de abonament ca perioada....ca valoare sau poate un abonament in plus

Hallow_87
Hallow_87

Hallow_87

User level
Nivel
1
237 / 750
puncte
Custom field 2
Hallow_87

Eu consider, ca prin simplu fapt ca am servicii de calitate, ca atunci cand am o problema gasesc rezolvare, ca atunci cand am vrut modificare de abonament si am negociat in functie de necesitatile mele la un pret bun, sunt un bonus, un castig pentru mine. Niciun operator de telefonie nu cred ca ofera asa bonusuri simbolice. Orange ofera lunar interent bonus pentru vechime in retea si prin asta ei rasplatesc clientii pentru fidelitatea lor.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Mai, nu am primit gratis, dar am avut in 2 sau 3 situatii experiente de genul redus valoarea abonamentului (pastrand resursele) si luat telefonul sau tableta in rate de o valoare egala cu diferenta intre fosta si actuala valoare a abonamentului. Adica: aveam un abonament de 10 eur, mi s-a redus abonamwntul la 5 eur si am luat tableta x cu rate de 5 eur/luna, platind in total 10 EUR timp de 2 ani. Daca ma intrebi pe mine, asta e ca si cand as fi primit gratis, nu?

La renegocierea abonamentului sau dupa caz abonamentelor, in functie de bonitatea ta ca si client, poti obtine in mod gratuit unele telefoane / tablete sau cu reduceri subsantiale. Sigur nu discutam de vafuri de gama, mai degraba de produse din categoia entry level.

In trecut (am pus o un printscreen pe topicul respectiv) au obtinut, la o repozitionare de abonament, un BlackBerry Classic la pretul de 129 LEI. Si asta un conditiile in care pretul acelui telefon era de 400+ EURO la liber. De fapt, in prima faza mi-au oferit gratuit un iPhone 5s dar am preferat sa mai pun eu ceva si am ales BlackBerry.

Eu am primit un bonus de 10 eur pentru fiecare an petrecut în rețea în momentul în care am reînnoit abonamentul de internet + TV în septembrie anul trecut, 150 eur în total (pentru 15 ani de vechime). Cu acest bonus intenționez să îmi achiziționez un telefon(cu prelungirea abonamentului de voce)

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Nu am primit un smart sau o tableta gratis de la Orange ca si bonus de fidelitate. Cu toate acestea, la fiecare reînnoire a contractului sau schimbare a abonamentului am primit diverse reduceri.

Cosmin Ionuț
Cosmin Ionuț

Cosmin Ionuț

User level
Nivel
0
92 / 100
puncte
Custom field 2
Cosmin Ionuț

Ok eu am pus aceata intrebare pentru ca eu nu am primit NIMIC.Sunt client orange de peste 10 ani.Ultimii 7 ani cu abobament 14€ si 5 gb pe luna net da.Am si eu telefoane luate cu prelungire de abonament , cu marirea abonamentului.Nu am avut aceste privilegii de a mi se reduce din abonanent ,doar sa-l fac mai mare.Si toti suntem cu abonamente mari in familie.Tot timpul mi s-a spus ca nu se poate altfel.Deci nu toti suntem la fel.Tara aceasta e mare.Daca as avea si eu asa reduceri as mai zice

Hallow_87
Hallow_87

Hallow_87

User level
Nivel
1
237 / 750
puncte
Custom field 2
Hallow_87

@Halow_87 "Pentru orice telefon sau oferta trebuie sa faci ceva in schimb....o modificare de abonament ca perioada....ca valoare sau poate un abonament in plus"

Absolut corect! Tu ai acelasi abonament de 10 sau 7 ani !?!? In toti acesti ani nu ai solicitat renegocierea si repozitionarea lui? Nu ai fost contactat de companie cu ceva oferte de prelungire?

Piata evolueaza, abonamentele actuale vor deveni depasite peste 2 ani si prin urmare vor fi retrase din oferta comerciala si inlocuite cu alte abonamente care sa corespunda nevoilor de comunicare din piata.

Am cunoștințe care sunt in rețea de 15-16 ani, pe abonamente super mari, și nu au primit decât bonus de internet, sau maxim telefoane la pret mai mic. Nu vad nici eu o opțiune sa premiez pe cineva doar pentru că este în rețea. Până la urmă alegi Orange pentru servicii, nu neapărat ca sa primesti cadouri. Nu știu celelalte rețele cum sunt, dar părerea mea este ca, daca ai un abonament rezonabil, poți avea reduceri viitoare însemnate. Orange premiază fidelitatea, prin oferirea de puncte bonus, cu ajutorul cărora poți să cumperi produse mai ieftin, sau gratis.... Adică oricum plătești abonament, și primești și ceva bonus la plată.
Iar ca răspuns la întrebarea ta, am primit gratuit odată un modem de internet mobil, atunci când am încheiat un contract pentru acel serviciu, și mi s-a părut super, pentru că valoarea lui pe piata era de 300 de lei. Orange oferă produse la reinnoire, dar depinde de ce valoare dorești. Până la o anumită valoare, sunt gratis, dar pentru chestiile tari trebuie sa plătești. Mai puțin decât prețul pieței, dar plătești. Anul trecut, am cumpărat o tableta cu 500 de lei.mai puțin decât prețul de pe piata, la încheierea unui abonament de net. Mi s-a părut super.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Sunt abonat de 6-7 ani si am avut abonamente de 37-43 euro/luna, nu am primit niciodata un telefon gratuit dar nici nu cred ca imi doresc. Sunt de acord ca se poate si mai bine pe partea de bonificatii pentru clienții vechi cu abonamente mari

Intrebarea a fost simpla...da sau nu.De primit poate se primeste la un abonament de 50€ poate nu stiu.Reduceri am avut si eu de 10% Sau internet nelimitat de ziua mea in luna respectiva.Oricum Orange are doar de castigat.Orice reducere fac ei au doar de castigat.Normal ca am avut oferte. Sa imi mai fac un abonament de 12 € pe 2 ani ca sa primesc o tableta cadou acum 2-3 luni.Atunci acea tableta nu mai e cadou.Scuze ca ma repet intrebarea a fost simpla.Nu este vorba aici despre ce vreau eu

Hallow_87
Hallow_87

Hallow_87

User level
Nivel
1
237 / 750
puncte
Custom field 2
Hallow_87

@Halow_87 La expirarea perioadei minime contractuale, daca soliciti o oferta de fidelizare, nu esti obligat sa-ti maresti valoarea abonamentului.

Negociere inseamna ca ambele parti propun si lasa de la ele astfel incat sa ajunga la un numitor comun si la o relatie de tip win-win. In momentul in care unul doar propune iar celalat accepta orbeste fara a avea un cuvant de spus, nu mai putem discuta despre negociere.

Sunt abonati care la renegociere au obtinut 20GB de internet la abonament de 5 euro / lunar.

Aici tine si de abilitatea fiecaruia de a negocia si de combate cu subiect si predicat tentativa consultantilor care incearca sa-ti forteze mana pentru a trece pe un abonament cu valoare mai mare.

Nu cred că a primit nimeni în țara asta, la orice rețea, un telefon sau tableta gratuit, fara prelungire contractuală, doar pentru că este abonat, orice valoare ar avea abonamentul. Până la urmă, tu vrei să îl faci atât de scump. E ca și cum ai cumpăra ceva super scump lunar dintr-un magazin, și te aștepți ca la un moment dat sa primești produsul gratis, doar pentru că îl cumperi. Scuze, dar este imposibil.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@FaraUnID iti dau dreptate,dar daca iti spune cel din Bucuresti de la Orange ca nu poate sa faca nimic ?sotul meu a patit-o luna trecut.Oricum fiecare stie cat e de multumit sau nu.Eu la fiecare prelungire de abonament am luat teapa....cum ca nu se poate mai mult doar cu marirea abonamentului.Poate nu am avut norocul altora.Multumesc

Hallow_87
Hallow_87

Hallow_87

User level
Nivel
1
237 / 750
puncte
Custom field 2
Hallow_87

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!