Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Color Run - Bucuresti Night 2019

Participa cineva la Color Run - Bucuresti Night pe 14 septembrie?
Noi am strans o gasca de 10 copii si am luat pentru o mare parte din ei bilete early-bird cu 89.99. Pentru ceilalti care s-au hotarat mai tarziu vom achizitiona un pic mai scumpe respectiv 109.99 lei.
Voua sau copiilor va place ideea ?

Răspunsuri

Este un mod creativ pentru copii si nu numai, am o prietena care a participat in trecut si a spus ca a fost o experienta frumoasa. Nu are nici un pret exagerat. Din nefericire, in fiecare an am avut altceva de facut. Acest wk este liber ptr noi. Cine stie?

Este un eveniment destul de popular în rândul tinerilor și am vazut multe fotografii în social media de la acest eveniment
Fetițele mele îmi solicită de vreo 2 ani să le înscriu la Color Run. Personal mi se pare cam mare taxa de participare :), dar poate anul viitor le voi face pe plac și le înscriu și pe ele. Nu știu exact care sunt condițiile de participare pentru copii, distanța de alergat, etc

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Este o idee super, dar nu știu în ce măsură este pentru discuție în comunitate. Într-adevăr, Orange este sponsor, dar nu toți suntem din București și nu ajungem acolo. Oricum, va doresc distracție plăcută.

Teacher, din experienta de anul trecut stiu ca erau foarte multi participanti si din alte orase, nu numai din Bucuresti.Discutii au fost si despre Untold, Neversea si asta nu inseamna ca nu-ti poti da cu parerea daca nu esti din Constanta, respectiv Cluj.

S-a tot mediatizat acest eveniment. Din pacate nu sunt fan alergari, mai degraba a pictatului. Mi se pare distractiv si cu siguranta copiii sunt atrasi de acest lucru. As veni doar sa fac galerie sau sa alerg vreo 300 m. :))

@Cathy ai dreptate, dpmdv poti dezbate si alte subiecte ce tin de Orange. Eu sunt din Braila, dar asta nu m-a impiedicat sa ma duc la Summer Well. ;)
Daca mi-ar fi placut sa alerg, distanta n-ar fi fost un impediment sa particip la Color Run - Bucuresti Night.

Cred ca este un eveniment distractiv si interesant si pentru cei mari si pentru cei mici, daca obisnuiesti sa faci miscare.. pentru mine miscare inseamna cel mult inot si aruncatul cu privirea.. Distractie placuta.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Da, mie îmi place ideea, acu vreo 2-3 ani, m-am gândit si eu sa particip, după ce am văzut că o colegă de facultate a fost la acest eveniment.

Eu nu am auzit de acest eveniment dar cred că este o oportunitate pentru copii.
Îmi place ideea. Bănuiesc că vor fi implicați atât copiii cât și părinții, nu?

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Da, pot participa atat copii cat si parinti, ba chiar este obligatoriu ca la un anumit numar de copii acestia sa fie insotiti de un adult.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!