Întrebare fară răspuns

Cel mai avantajos abonament pt. internet nelimitat

Care este cel mai avantajos abonament pt internet nelimitat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da se mai întâmplă să cadă imaginea atunci când plouă dar doar atunci când plouă torențial sau bate vântul tare. De specificat că dacă antena nu este reglată bine este posibil sa cada semnalul și la un vânticel sau câteva picături de ploaie.

@Ascary, la toți operatorii cu antena pica semnalul daca ploua, nu doar la Orange. Nu știu ce se întâmplă prin centrul orașelor, dar la periferie și la țară nu merge bine daca ploua. Era Focus Sat mai demult, știu că aveam cunoștințe care se rugau să nu fie ploaie ziua, că mergea nasol rău.

@eeeegg, până la urmă ce o să alegi? Colegul @Ascary și cu mine suntem nelămuriți... Vei alege Orange pentru internet, sau alt operator?

Teacher_ în Delta Dunării unde am instalat echipamentul DTH Orange bate vântul doar de doua ori pe an: 6 luni de la nord și 6 luni de la sud. Nu pică semnalul când plouă. E una din plăcerile mele să mă uit la tv când plouă. Daca vântul bate cu peste 60km la ora atunci sunt probleme...probleme pentru cei care și-au montat antena pe gard. Eu am montat-o cumva adăpostită,adică nu ia vântul in piept direct antena. Tot în aceeași locație am și antena Focus,tot funcțională. Nici cu ea nu am probleme. Treaba este sa fie orientate perfect și puțin adăpostite.Chiar daca ploua nu au nimic,doar la torențială sunt probleme insa atunci sunt probleme peste tot fie Orange fie Focus fie antena toroidala de 1,4m cu care mă mai joc pe Hotbird.

Noi am avut antena montată de la telekom și nu au fost probleme de semnal decât la ploaie torențială, în rest a fost tot timpul funcțională.

Pacat ca nu are orange net nelimitat; sincer, eu am 80 gb si nu ajung; cred ca pe viitor am sa optez pentru un abonament cu net nelimitat daca orange nu oferă asa ceva si cred ca ar fi in beneficiul lor tinand cont ca acum totul se bazează pe net

Costi_1
Costi_1

Costi_1

User level
Nivel
0
23 / 100
puncte
Custom field 2
Costi_1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!