Întrebare fară răspuns

Roaming Coreea

sunt in alta tara si nu stiu cum sa activez roming pe abonament

Alin
Alin

Alin

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Alin

Răspunsuri

Activarea roamingului pe abonament este foarte simpla (de obicei este activat). Pentru cazul in care nu esre activat, va trebui sa urmezi câțiva pași simplii și rapizi. Descarcă aplicația My Orange, folosind o rețea de wifi. Apoi apeși Altele/Servicii/Roaming și Internațional. Verifici, exact, dacă ai sau nu activat roamingul. Se activează printre-un simplu click. Exact cum am arătat in pozele atașate.

Buna Alin, din pacate poti vorbi doar in Coreea de Sud. Pentru activarea serviciului de roaming poti apela gratuit la *100# - ramura Roaming, international si mesagerie vocala, apoi subramura 2 - roaming; fie din contul tau My Orange, sau
prin apel la Serviciul Clienti 300.
Mai multe informatii ai in urmatorul link:
https://www.orange.ro/roaming/coreea-de-sud

Intra de pe un wi-fi în contul tău Orange, și alege una dintre opțiunile care ți se potrivesc.... In Coreea de Nord nu se poate activa nimic, din cauză politică, doar in Coreea de Sud poți să suni sau sa primești apeluri, dar costurile sunt super mari, pentru că ești în zona 3.... Ai atașat SS
Sugestia mea este să îți cumperi o cartela locală, și să încerci să efectuezi apeluri de pe ea, sau folosește wi-fi cat mai mult, prin apeluri pe messenger sau WhatsApp. Nu suna decât la foarte mare nevoie, pentru că sunt costuri uriașe.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!