Întrebare fară răspuns

Când va apărea Windows 11?

Când credeți ca va fi lansat Windows 11?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Fiind reduceri peste tot, voiam sa cumpăr un laptop de ultima generație, și ma gândeam ca va apărea și Windows 11.
Mulțumesc mult oricum, și îmi cer scuze de deranj.

Nu va mai fi lansat Windows 11. Microsoft a anunțat de vreo 2 ani ca rămâne pe Windows 10 și acesta va fi actualizat 1-2/an cu update-uri majore, fiind îmbunătățit în permanență. În ianuarie 2020 se va opri suportul extins pentru Windows 7, ca să mai crească cota de piață a lui 10. Personal, utilizez acest Windows și sunt foarte mulțumit de el.

Eu sunt tester windows10 de acum 4 ani de când a fost lansat și n-am auzit ca Microsoft sa mai pregătească o noua versiune,în afara upgrade-urilor periodice care oricum au schimbat mult Win-ul față de cel de acum 4 ani.Cel mai probabil dacă totuși Microsoft va pregăti o noua versiune (deși personal nu cred) aceasta va avea o alta denumire,atâta timp cât compania a anunțat că nu va mai exista un Windows 11.

Nu va mai fi lansat Windows 11, cel mai probabil. Se dorește a se actualiza sistemul actual de operare, respectiv Windows 10, fără a se lansa o versiune complet noua.
Sursa: https://www.google.com/amp/s/playtech.ro/2019/windows-11-...

Eu am Windows 10 Home cu licență și sunt foarte mulțumit!
Așa auzisem și eu că nu vor mai lansa Windows 11.
Probabil că vom primi update-uri și cam atât!

Eu nu cred că nu se va lansa ceva, la un moment dat. Poate nu acum, dar în câțiva ani se va lansa și 11 sau 12, odată cu avansarea tehnologiei. Asta este părerea mea.

Chiar daca se va lansa in viitor Windows 11, cel mai probabil upgrade-ul va fi gratuit pentru posesorii de Windows 10 licentiat, asa cum a fost si upgrade-ul de la Windows 7 - 8 - 8.1 la Windows 10.

Prin urmare poti sa-ti achizitionezi linistita un laptop de generatie noua cu Windows 10 licentiat.

Bună.
Din toate informațiile furnizate de Microsoft, Windows 11 nu va exista. Windows 10 este ultimul windows, iar acesta va primi update-uri majore.
În schimb, cum va păți la începutul lui 2020 Windows 7, adică își va pierde support-ul, așa va trebui să se întâmple la un moment dat și cu Windows 10. Sau poate Microsoft are plan să lase cu support în final doar versiunile de Windows 10, având la bază dorința de a ”forța” mâna utilizatorilor să facă update.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!