Întrebare fară răspuns

Orange a majorat abonamentul TV prin DTH cu 1,50 euro/luna

Veti mai continua sa fiti abonati ai companiei la serviciul de tv prin satelit, acceptând majorarea abonamentului cu 1,5 euro sau veti rezilia contractul, fara costuri aditionale, in 30 de zile de la primirea notificarii?. Trebuie mentionat, faptul ca în urma scumpirii vor fi introduse următoarele canale tv: Magic TV HD, Rock TV HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Nicktoon, Nick Jr, Nicklodeon SD, Look HD (2 și 3).

https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-a-modificat-gri...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Toți operatorii de televiziune prin satelit au mărit preturile. Focus nici măcar nu anunță.Pur și simplu te trezești că SMS-ul trimis pentru reîncărcare e din ce in ce tarifat mai mult.

Nici eu nu am mărire,însă am pus-o pe seama faptului că noi avem abonamente vechi. Probabil că unii abonați mai noi au primit această mărire de 1,5 euro. Ca sa fiu drept,la mine abonamentul de televiziune chiar a scăzut.

Da, s-au introdus canale noi, look și altele. De aceea a crescut prețul. Dar nu contează vechimea, ci doar versiunea de pachet TV pe care o aveați. Doar unele versiuni au fost targetate. Altele aveau deja acele canale incluse. Dacă nu ați primit scrisoarea în august, erati în a doua categorie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!