Întrebare fară răspuns

Orange a majorat abonamentul TV prin DTH cu 1,50 euro/luna

Veti mai continua sa fiti abonati ai companiei la serviciul de tv prin satelit, acceptând majorarea abonamentului cu 1,5 euro sau veti rezilia contractul, fara costuri aditionale, in 30 de zile de la primirea notificarii?. Trebuie mentionat, faptul ca în urma scumpirii vor fi introduse următoarele canale tv: Magic TV HD, Rock TV HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Nicktoon, Nick Jr, Nicklodeon SD, Look HD (2 și 3).

https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-a-modificat-gri...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sincer, in perioada următoare voi merge să închei un contract nou. Este mai scump, dar are suficiente canale HD, și o gama diversificata de servicii. Probabil nu toți o să accepte asta, și vor migra la Digi, sau la alti operatori, care promit marea cu sarea. Probabil majorarea se datorează și introducerii canalelor Look Sport noi, care au achiziționat (destul de scump) careta competiții sportive, precum și niște creșteți de preturi la cei cu care au încheiate contracte... Probabil toți vor majora, mai devreme sau mai târziu.

Am abonament TV de 2 ani aproape și îl voi păstra în continuare. Grila de canale e destul de variata, regret NatGeo ca a dispărut, dar în rest e ok. Canalele HD se vad foarte bine (având antena satelit).
În plus, dacă Orange a majorat prețul, cât de curând vor majora și celelalte companii, probabil încă mai țin prețul neschimbat pt a atrage potențialii clienți care vor rezilia cu Orange.
Pt mine, oricum, primează calitatea.

Toți operatorii telecom au majorat prețurile în acest an, dar Orange sunt singurii care au introdus și ceva canale în plus sau au transformat unele din calitate SD în HD. Deci, din punctul meu de vedere sunt ok și aceste majorări, ca să nu mai zic de faptul că nu se compară niciun operator la calitatea transmisiei cu Orange DTH! Eu sunt adeptul unui conținut si unei transmisii de calitate, iar Orange înglobează foarte bine aceste lucruri! Mulți spuneau că nu au sport inclus, iar acum au Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, etc. Din câte am văzut grila maximă include 11-12 canale de desene animate, destule canale documentare, majoritatea la calitate HD, peste 10 canale de filme ( în afara Maxpack), muzică de calitate ( MTV, VH1, Trace Tropical HD, Trace Urban HD, etc) și multe, multe altele. Sper ca în curând să revină în grilă și canalele National Geografic!

Orange TV DTH va rămâne televiziunea mea secundara chiar daca au mărit tariful. 1,5 euro față de 15 euro cât plătesc IPTV-ul,e o nimica toată.

Majorarea s-ar face cu 1.5 euro/pachet incepand cu luna septembrie.
Si de asemenea au adaugat programe dar au si scos din grila Orange: Viasat Explore SD, Viasat Nature SD, Viasat History SD, Viasat Nature/History HD, Nickelodeon HD.
https://www.media-max.ro/magic-hd-rock-tv-look-sport-2-si...

Eu nu am un abonament Orange TV, dar ma gândesc ca și dacă as avea și as prinde o majorare, m-as gândi la ce beneficii am avut de la acest abonament pana acum și dacă ar merita, as continua cu ei chiar dacă as suporta o majorare. Plus ca, majorarea se face prin introducerea unor programe noi și diferențiate in grila. Așa ca, eu as continua contractul.

Nu știam că au și scos programe din lista. Hmm downgrade in timp ce pe IPTV Antena1,PRO TV și Digi 24 transmit in 2K. Așteptăm Upgrade și la DTH Orange.

Majorarea este justificată dacă au introdus canale noi.
Toți operatorii au majorat prețurile abonamentelor, era și timpul să o facă și Orange.

Viasat Explore e un canal foarte urmărit de mine. Acum e în format HD, iar eu nu mă supăr deloc! Sunt chiar încântat! Știu că sunt diferite la unele, dar emisiunile sunt transmise la alte ore. History era numai HD oricum. Eu cunosc și grila programelor SD (am și cablu) și pot spune că Orange DTH e cu multe clase peste concurență pentru că le transmite în format HD. De fapt, este unul dintre cele mai importante puncte tari!

Dar ce provider din România mai are în grilă Viasat Explore HD, Docubox HD, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Filmbox HD, My zen HD, Travel Channel HD, Trace Sport HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, History HD, Mezzo live HD, Rock Tv HD, Magic Tv HD, Trace Urban HD, Trace Tropical HD, MTV Live HD, Discovery Turbo Extra HD, Animal Planet HD, Flight Box HD, Outdoor Channel HD, Fishing&Hunting HD, Eurosport 1 și 2 HD, Motorvision HD, Look Sport 1, 2, 3 și Plus HD, etc?
Ca atare, nu cred că este mult 1,5 euro în plus pentru o grilă cu atât de multe canale și la o calitate foarte bună!

Urmeaza sa am maine (luni) o discutie cu un reprezentant de la ofertare sa vad daca pot compune un pachet LOVE din televiziune prin card CI + Home Net 4G + Repozitionarea abonamentelor de voce la care sa se adauge si bonusul de vechime in retea.

Revenind la subiect: Daca nu ma insel eu, Magic si Rock au intrat in must-carry si trebuiau introduse in grila, prin urmare nimic de discutat aici, cu mentiunea ca vorbim de televiziuni muzicale de nisa care difuzeaza altecva decat cele 20 - 25 de piese comerciale ale momentului cum procedeaza celelalte televiziuni de muzica.

Desenele animate sunt irelevante pentru mine.

Sunt fan documentare atat timp cat nu difuzeaza aceleasi documentare pe repeat, cum fac altii.

Pe fiica'mea o interesează desenele animate. Cel mai mult îi place Baby Tv și ce să vezi,fix pe acela l-au scos din grila. Norocul ei este că avem IPTV și acolo are. De fapt toate canalele transmise de toți providerii români și încă vreo 6000 de canale straine,dar cine se uită...Când nu e nevastamea pe NatGeo sau aia mica pe Baby Tv,televizorul sta numai pe Netflix seara și cat e ziua de lunga pe Spotify :)

Una pesta alta,cat plătești atâta vezi. Televiziunea Orange nu este făcută pentru utilizatorul pretențios ci pentru omul obișnuit care profită și de o oferta la achiziția în rate a unui televizor din gama de mijloc.Ia sa fi platit vreo 15-20 de euro pe lună,sa vezi atunci puzderie de canale la calitate HD,FHD,UHD.

Așa este Vio. Eu daca am (și tu la fel) Orange TV DTH aproape gratis pot sa emit vreo pretenție? Nu și nici n-am s-o fac vreodată. Eu sunt mulțumit că musafirii mei au tv in camera și o mulțime de canale de la Orange,așa că au de unde alege. Cine vrea diversitate multa își ia IPTV,dar costă. Cine vrea și pe mobil televiziune de calitate,diversitate fara bufering sau blocare de aplicație,își instalează IPTV,dar costă. Orange TVGO,e gratis așa că dacă din cand în când se mai blochează aplicația sau se mai întrerupe,asta e,calul de dar nu se caută la dinți,ca sa mai glumim puțin :)

Probabil atunci când Orange va avea propria infrastructura pe partea de TV, vor avea clienti mai mulți. Cel puțin în Cluj, cei mai mulți sunt pe Digi, la toate rudele mele la care merg și la mine in bloc, doar facturi de Digi sunt lăsate... Asta este, nu toți se uită pe canale de informare... :(

Televiziunea in sistem DTH-ul este al lor, doar televiziunea pe CATV vine pe infrastructura Telekom si implicit grila de programe este identica (in mare parte cu grila Telekom).

Nu stiu de ce, dar am senzatia ca exista ceva acorduri tacite, incheiate pe sub masa, intre operatorii de televiziune de la noi deoarece grila de programe este cam acceasi indiferent de operator - diferenta fiind data de posturile de televiziunile de platforma.

Prin aceste acorduri furnizorii de continut nu fac altceva decat sa se protejeze reciproc, iar singurul care are de suferit este clientul final.

Cam așa este in toate domeniile. Marii competitori își reglează conturile, astfel încât să fie protejați unii de ceilalți, iar consumatorii sa fie cat de cat mulțumiți. Iar după cum se spunea mai sus, cine are pretenții, exista IPTV. Din păcate așa va fi, in toate domeniile unde exista doi sau mai multi competitori importanți pe piață.

Oameni buni, ideea este că Orange a introdus de bine, de rău, ceva canale, dar alții au majorat tarifele fără să introducă ceva. Dați-mi exemple de DTH-uri care mai au atâtea canale HD!

Dețin 2 satelit si sigur contiunui cu orange, nu vad motivul pentru care as renunta în favoarea altei companii.Sant destul de mulțumit atât de calitatea cat si grila de programe.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

N-am nici o problema cu DTH Orange. Imagine buna asta mă interesează iar la cat mă uit eu la tv,programe sunt destule. Pentru mine a fost o problema neintroducerea CAM-ului dar odata cu rezolvarea acesteia chiar nu mai am ce să-i reproșez.

Da. Unele abonamente TV au crescut. În august s-au trimis scrisori către cei impactati. Aveau 30 zile sa sune sa refuze mărirea de preț sau puteau rezilia fără daune.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!