Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Prelungirea abonamentului

Înainte de încheierea perioadei contractuale, cu cât timp înainte pot să prelungesc abonamentul,( schimbare oferta + telefon)?
Multumesc!

Răspunsuri

3/6 luni, depinde de valoarea abonamentului. Mai multe detalii despre oferte poti găsi la adresa
https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-r...

Timite un pm la orange_helper de pe softpedia, ca sa te contacteze departamentul de la retenție.

In ultimele 3-6 luni de perioada contractuala poti solicita un nou abonament si nu implica costuri suplimentare. Pentru a obtine o oferta mai buna iti recomand sa suni la Relatii cu clientii 300 apoi formezi 520 ca sa intri in legatura cu un operator si ceri cu departamentul de ofertare.
Daca ai o perioada contractuala mai mare de 6 luni poti alege varianta de Early Upgrade dar vei fi nevoit sa platesti anticipat lunile ramase.
Pentru a determina valoarea serviciului Early Upgrade se inmultesc numarul de luni ramase din perioada contractuala cu valoarea lunara a taxei de abonament. La aceasta valoare se aplica o reducere de 60%.
In comunitate s-au mai dezbatut subiecte similare si poti da "cautare" pentru a afla mai multe raspunsuri.
https://comunitate.orange.ro/questions/1972743-telefon-fidelizare

Eu am mers in ultimele 6 luni și mi-am prelungit perioada contractuala, am obținut și resurse mai bune. Au mai fost astfel de discuții, după cum s-a precizat și mai sus.

@illy deoarece acest subiect a mai fost dezbătut în comunitate, îl vom închide, dar poți urmări discuțiile de aici și poți interveni dacă mai sunt neclarități: https://comunitate.orange.ro/questions/1972743-telefon-fidelizare
De asemenea, așa cum a menționat și Miha Z poți oricând să cauți diferite subiecte de interes folosind bara de căutare din comunitate. Mulțumim mult!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!