anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu streamingul la vizionare programe TV pe mobil

Daniels
Junior
De ce nu pot viziona un program de televiziune pe mobil, de ce se întrerupe programul, îmi spune mereu că streamingul nu răspunde. Ce pot face să nu mai am probleme?
11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Ai verificat conexiunea la internet? Dacă tot întâmpini probleme, reinstalează aplicația Orange tv go și vezi ce rezultat obții! Sigur, mai există și posibilitatea să ai un procesor mai slab la telefon. Succes!

teacher_
#StarMember
Se poate sa ai o conexiune slabă la internet. Nu știu prin ce urmărești, prin wi-fi, sau prin 4G de la telefon. In ambele cazuri, verifica puterea semnalului , si daca e sub 2 linii ar trebui sa te muti cumva, sa fie mai puternic. In alta ordine de idei, s-ar putea sa ai o problema cu aplicatia, caz in care va trebui sa o instalezi din nou.

Razvan
#StarMember
Viteza slaba pe internet mobil sau pe wifi, depinde de distanța față de router sau gradul de încărcare al rețelei la momentul respectiv.

Miha_Z
#StarMember
Incearca sa ai o distanta cat ai apropiata de router si sa nu fie obstacole care pot afecta puterea semnalului. Cu siguranta la tine e vorba de un semnal slab, care impiedica vizionarea in conditii optime.

FaraUnID
Campion certificat
Dacă vorbim de streaming din surse oficiale, problema poate fi data de slaba conexiune la internet, partea de hardware din telefon, prea multe conexiuni concurente simultane iar serverul nu face fata. Daca vorbim de streaming din surse neoficiale, trebuie sa constientizezi faptul ca acolo nu ai nici un fel de garanții.

Ascary
Campion certificat
În primul rând dezinstaleaza aplicația cu repornire telefon apoi. Instalează din nou și reporneste telefonul. Verifica sa ai RAM suficient liber pe telefon. Este la fel de important sa ai o conexiune buna la internet. Semnalul TV nu este acelasi cu formatul primit prin Orange TV Go. Conversia necesita timp și o conexiune buna. Buferingul este des întâlnit frecvent și la IPTV daca conexiunea e slabă ori daca cel care transmite nu oferă sufienta banda. Nu este cazul Orange TV Go. Periodic,la două-trei luni repetă operațiunile de dezinstalare-instalare. Aplicația se va bloca oricum (în timp) indiferent cat de bun este telefonul sau cat de buna este conexiunea.

fiXpiX
Începător
Redarea conținutului video depinde de mai mulți factori: cât de performant este telefonul hardware, cât de rapidă este conexiunea la internet și rezoluția player-ului video. Dacă redarea nu se face bine și apar întreruperi în vizionare vă recomand să setați o rezoluție mai mica din setările player-ului video.

Laura_cio
Senior
Streamingul este o tehnologie multimedia mult mai avansată fata de download. Nu ar trebui sa aibă întreruperi, deci problema este de la internet, conexiune slaba.

teacher_
#StarMember
Exact, este vorba despre conexiune. Fie la wi-fi, fie la semnal la internet...

Gyus_
Începător
Cu siguranță este vorba de conexiunea la internet. Mi s-a întâmplat și mie lucrul asta, după care am mers într-o zona unde puterea semnalului era mai mare, am dat un restart la telefon și totul a revenit la normal.

DanielaH
Moderator
@Daniels, s-a rezolvat problema cu streamingul? Ai verificat conexiunea?