Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smartphone Tester - Testeaza noul Samsung Galaxy Note10+

De astăzi am lansat o nouă campanie de testare pentru telefonul Samsung Galaxy Note10+!

 

Cum te poți înscrie?

  • Completezi formularul de aici cu datele tale personale
  • Ne spui tot în formular și un motiv pentru care vrei să testezi noul Samsung Galaxy Note10+
  • Citești regulamentul, bifezi că ești de acord cu acesta și gata!

 

Singura condiție de participare este să ai un abonament de voce și de date Orange.

Perioada de înscriere: 14 - 21 august

 

Mult succes tuturor!

Răspunsuri

Pagina 1 din 4

Off off... mai mai... Nu mai zic nimic... :))

Mult succes celor care vor putea participa la chestia asta. Chiar o sa fiu curios sa citesc cateva dintre review-uri. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Razvan, sunt destul de sigur ca se refera la unul singur. Si motivul pentru care se cere explicit chestia asta este (cel mai probabil) ca sa poti testa atat serviciile de voce, cat si pe cele de date. Oricum, majoritatea abonamentelor cred ca sunt cu voce si date. Astfel incat, daca ai deja un abonament normal, cel mai probabil esti deja eligibil.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

M-am înscris și eu! Sper sa ma număr printre norocoși! Bafta tuturor!

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Ăștia cărora v-a dat digi un huawei la portare și nu mai puteți de drag ce telefon șmecher aveți, salivați când vă puneți degetele pe un telefon premium de la Samsung în timp ce așteptați să vă facă actele tipa aia drăguță de la Orange. Dar din păcate nu o să aveți nici Note-ul și nici tipa Plecați acasă cu huawei, că e mai ieftin și mai bun

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Ascary, ești prea vehement. Nu toți au buget de 1000 de euro pentru a cumpăra super telefon, in condițiile in care salariul minim in Romania este in jurul a 1200 de lei. Și decât să faca cineva o datorie pentru a cumpăra un telefon mult prea scump pentru buzunarul respectivului, mai bine nu. Și eu am Huawei, și nu o sa mor daca nu pot folosi S-pen. M-am înscris într-adevăr să testez telefonul, dar doar de curiozitate. Nu cred că l-as pastra, mi se pare prea scump sa in port cu mine zilnic. Sigur, pentru cine apreciază acest tip de telefon și îsi permite achiziția, este o investiție bună!

Buna @MihaelaC ,

Am o nelamurire, cand se precizeaza "abonament de date" se face referire la un abonament de internet mobil (https://www.orange.ro/internet/internet-mobil/) sau poate fi si un abonament Home Net 4G (https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...) sau niciuna dintre variante :D ?

Merci, astept raspunsul tau!

@rafa.bloger, asta m-am intrebat si eu, dar, nu m-a împiedicat faptul ca nu stiu răspunsul :D... sper ca se refera la faptul că abonamentul de voce sa aiba si date, sa nu fie neapărat un abonament separat..

@Jay la fel am facut si eu. La Orange am doar abonament de voce si nu vad de ce ar putea sa-mi impiedice testarea inexistenta unui abonament de net. Pana la urma in acelasi regim il testez,nu?
Sau poate fi o conditie de triere a celor inscrisi fiind foarte multi doritori.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!