Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smartphone Tester - Testeaza noul Samsung Galaxy Note10+

De astăzi am lansat o nouă campanie de testare pentru telefonul Samsung Galaxy Note10+!

 

Cum te poți înscrie?

  • Completezi formularul de aici cu datele tale personale
  • Ne spui tot în formular și un motiv pentru care vrei să testezi noul Samsung Galaxy Note10+
  • Citești regulamentul, bifezi că ești de acord cu acesta și gata!

 

Singura condiție de participare este să ai un abonament de voce și de date Orange.

Perioada de înscriere: 14 - 21 august

 

Mult succes tuturor!

Răspunsuri

Off off... mai mai... Nu mai zic nimic... :))

Mult succes celor care vor putea participa la chestia asta. Chiar o sa fiu curios sa citesc cateva dintre review-uri. :)

Razvan, sunt destul de sigur ca se refera la unul singur. Si motivul pentru care se cere explicit chestia asta este (cel mai probabil) ca sa poti testa atat serviciile de voce, cat si pe cele de date. Oricum, majoritatea abonamentelor cred ca sunt cu voce si date. Astfel incat, daca ai deja un abonament normal, cel mai probabil esti deja eligibil.

M-am înscris și eu! Sper sa ma număr printre norocoși! Bafta tuturor!

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Ăștia cărora v-a dat digi un huawei la portare și nu mai puteți de drag ce telefon șmecher aveți, salivați când vă puneți degetele pe un telefon premium de la Samsung în timp ce așteptați să vă facă actele tipa aia drăguță de la Orange. Dar din păcate nu o să aveți nici Note-ul și nici tipa Plecați acasă cu huawei, că e mai ieftin și mai bun

@Ascary, ești prea vehement. Nu toți au buget de 1000 de euro pentru a cumpăra super telefon, in condițiile in care salariul minim in Romania este in jurul a 1200 de lei. Și decât să faca cineva o datorie pentru a cumpăra un telefon mult prea scump pentru buzunarul respectivului, mai bine nu. Și eu am Huawei, și nu o sa mor daca nu pot folosi S-pen. M-am înscris într-adevăr să testez telefonul, dar doar de curiozitate. Nu cred că l-as pastra, mi se pare prea scump sa in port cu mine zilnic. Sigur, pentru cine apreciază acest tip de telefon și îsi permite achiziția, este o investiție bună!

Buna @MihaelaC ,

Am o nelamurire, cand se precizeaza "abonament de date" se face referire la un abonament de internet mobil (https://www.orange.ro/internet/internet-mobil/) sau poate fi si un abonament Home Net 4G (https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...) sau niciuna dintre variante :D ?

Merci, astept raspunsul tau!

@rafa.bloger, asta m-am intrebat si eu, dar, nu m-a împiedicat faptul ca nu stiu răspunsul :D... sper ca se refera la faptul că abonamentul de voce sa aiba si date, sa nu fie neapărat un abonament separat..

@Jay la fel am facut si eu. La Orange am doar abonament de voce si nu vad de ce ar putea sa-mi impiedice testarea inexistenta unui abonament de net. Pana la urma in acelasi regim il testez,nu?
Sau poate fi o conditie de triere a celor inscrisi fiind foarte multi doritori.

Într-adevăr Miha Z,foarte multi doritori însă aceste flagshipuri nu ajung în teste la clientul obișnuit. De regulă ajung la testerii profesioniști ale căror reviewri pot fi postate pe paginile de specialitate,în cazul nostru,Orange.Reviewri ample,pe pagini întregi,cu fotografii,cu teste de procesor,cu RAM,cu de toate,adică nu câteva cuvinte scrise la repezeală și gata reviewul. Ideea este că aceste review-uri sa promoveze telefonul,asta neexcluzand bineînțeles și părțile negative :). Nea Ion de la țară nu va primi un astfel de terminal în teste. Cel mult un Huawei. Sunt testeri consacrați in echipa Orange,de asemeni câțiva jurnalisti care vor primi Note 10. După ce aceștia vor testa și vor aplica reviewurile,telefoanele se vor întoarce înapoi și atunci poate,zic poate și clientul ordinar să primească în teste un telefon care a mai fost testat :) ,dar atunci va fi fost prea târziu deja,terminalele ajungând în magazine și toată lumea se poate juca cu ele. Nu vă faceți prea multe vise. Nu cu Note :)

@Ascary pana la urma au si ei dreptate. Un tester profesionist stie ce sa urmareasca la un mobil nou aparut, ce sa testeze si facand lucrul asta in permanenta poate oferi si opinii vis-a-vis de alte mobile.

Salut tuturor! Ca sa clarificăm, Smartphone Tester presupune 2 testări: o campanie pentru bloggeri și o campanie pentru clienți, fiecare având un regulament specific și un număr de device-uri dedicat. Deşi au acelaşi nume, cele două campanii de testare, cea adresată bloggerilor şi cea dedicată clienților sunt două acţiuni diferite ce nu se află în competiţie directă şi nu sunt influenţate una de cealaltă.

 

Pe baza regulamentelor dedicate avem grijă să existe reguli clar stabilite pentru fiecare testare și să acordăm astfel șanse egale tuturor participanților.

 

Mult succes celor care s-au înscris!

via GIPHY

Da,acum urmează partea cea mai grea,asteptarea :) Pe site-ul Orange spune că livrarea este pe 23 august însă din expierentele trecute știu că livrarea poate întârzia destul de mult. De exemplu pentru S7 Edge am stat o luna,chiar daca nu era la precomandă. Sper că Orange să aibă destule telefoane ca sa le poată livra la timp. Depinde însă și de Samsung daca are stocuri sufiente pentru toată lumea. Atât de mediatizat a fost Note 10 încât ar trebui sa aibă foarte multe precomenzi chiar daca anul acesta Samsung n-au oferit foarte multe în pachetul de precomanda. Anul trecut au oferit cu Note 9 și căști wireless. Anul acesta doar reducerea aceea de 450 de lei însă doar daca duci un telefon și dacă acesta se încadrează. Samsung S7Edge de exemplu nu s-a încadrat la simulare. Ar vrea poate sa duc Note 9? No way :))) A,era să uit,doar pe site-ul Samsung intra la pachet un încărcător wireless dual (ceas și telefon) insa e cel de anul trecut. Daca ar fi dat frumusețea aia de încărcător wirelles de anul acesta,ar fi fost perfect :)

Gata cu tragerea la sorți? A fost careva sunat? Pe site nu există lista celor 20 ca anii trecuți. O fi blat?

BikermanRO
BikermanRO

BikermanRO

User level
Nivel
0
95 / 100
puncte
Custom field 2
BikermanRO

@BikermanRO, Gata tragerea la sorti! Vom afisa numele celor 20 de testeri dupa ce acestia ne vor confima telefonic ca doresc sa participe la concurs si ca sunt de acord cu termenii din regulament, cu privire la aceasta testare.

Este bine. Observasem că a apărut posibilitatea de a posta review, dar lista câștigătorilor încă nu. Mă bucur că totul este "pe bune". Aștept review-urile.

BikermanRO
BikermanRO

BikermanRO

User level
Nivel
0
95 / 100
puncte
Custom field 2
BikermanRO

M-am hotarat sa-l testez pe banii mei :( Am sperat ca testarea sa vina inanite de achizitionarea acestuia, dar din pacate... nu am avut noroc!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4297 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!