Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce optiune pot activa pe abonament pentru a putea suna si naviga pe internet in Israel?

Salutare,

Daca vreau sa merg in Israel, ce variante de optiuni am la abonament pentru a putea suna si naviga pe internet astfel incat sa fie convenabil ca si cost(5-10 euro)?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din pacate, variantele disponibile pentru Israel nu sunt foarte avantajoase nici din punctul de vedere al pretului nici a ceea ce ofera : https://www.orange.ro/roaming/israel/#abonament
Cred ca cel mai simplu e sa te conectezi la o retea wi-fi de acolo.

Salut! Poți activa opțiunea Go World, in care primești 60 de minute sau SMS pentru 9 Euro, sau opțiunea Travel Extra Data, in care beneficiezi de 50 MB pentru 15 Euro.... Alte opțiuni nu ai. Este destul de puțin, am călători și eu în afara SEE și a fost destul de naplacut. Încearcă să stai cat mai aproape de o sursa de wi-fi și descarcă hărți off-line. Poți să instalezi aplicația Orange Travel, care îți spune cate resurse ai consumat și cât mai ai, și poți să îți setezi o limită de consum.
Sau ai varianta de a încerca să iei o cartela locala pentru internet.
Îți doresc călătorie plăcută!

Roaming la liber, la tarife astronomice și sa răspunzi la telefon doar la nevoie. Era fain, dacă nu era restricționat apelul wifi ca și la Digi, unde este la liber și poți efectua apeluri fără costuri suplimentare.

Daca ai beneficii de roaming incluse in abonament sau o optiune de roaming activa, tarifele se aplica dupa consumarea beneficiilor incluse in oferta ta. Poti folosi optiunea Go World la 8.93 Euro si ai 60 minute si SMS sau optiunea Travel Data Extra la 18 Euro ce contine 50 Mb trafic de internet si are 7 zile valabilitate de la activare.
https://www.orange.ro/roaming/israel/#abonament

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!