Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Acoperirea serviciilor internet si tv prin fibra optica la nivel national

Sunt curios cand ajunge fibra optica in zona Beiusului judetul Bihor

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Serviciile pe fibra optica de la Orange sunt furnizate pe infrastructura Telekom (exista un parteneriat Orange - Telekom in acest sens) prin urmare daca Telekom nu are fibra in zona ta este clar faptul ca nici Orange nu o sa poata furniza servicii prin fibra la adresa ta.

Pe viitor Orange va investi in propria retea de fibra optica. Cand va ajunge tine? Cred ca nici Orange nu poate da un raspuns clar.

Salut! Zona Beiușului suna destul de vag. Știu că în orașul Beiuș este internet cu fibră. Acuma daca tu stai intr-un sat, la o oarecare distanță de oraș, este posibil sa nu vezi prea curând internet prin fibra, deoarece este livrata, așa cum s-a menționat cu ajutorul infrastructurii Telekom. Dacă sunt mai multi solicitanti, este posibil sa se extindă rețeaua, depinde și distanta pe care o ai până la o sursa....

Orange nu oferă servicii de fibră optică prin rețeaua Telekom decât în zonele urbane. Dacă locuiești în rural, din păcate, nu poți avea acces la serviciile respective. În aceeași situație sunt și eu și am tv satelit și net fix 4g, care sunt mai mult decât ok ( vorbesc strict de zona rurală).

Ai detalii despre faptul că Orange nu are acoperire decât în urban aici:

https://playtech.ro/2016/parteneriat-surpriza-intre-orang...

Detalii despre acoperirea Orange ( servicii fixe) poți verifica aici:

https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

Există totuși și o veste foarte bună, aceea că Orange își va face propria rețea de fibră optică.

https://www.media-max.ro/orange-construieste-propria-rete...
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!