Întrebare cu răspuns(uri)

Restrictionare acces la filme in Movie Go

Voiam sa ma uit la seria The hobbit in Movie Go, si am constatat cu stupoare ca nu pot sa o vad, chiar daca nu apare optiune cu plata. Va rog, ma lamureste si pe mine de ce nu pot sa vad? Am vazut ca mai multe filme sunt in situatia asta... Va rog, daca stiti concret de ce nu pot, sa ma ajutati...poate nu am eu setarile ca lumea...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Cred că sunt unele filme care sunt disponibile doar la festivaluri: Electric Castle, Untold, Summer Well, etc... Și pot fi vizionate doar acolo, in zona festivalului, in baza activării locației. Am intrat și eu de curios acum, dar nu am putut face screen shot să îți arăt, dar scrie in dreptul filmului că este doar pentru festivaluri. Și eu am văzut Aquaman la Electric prin Orange...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Cred că sunt unele filme care sunt disponibile doar la festivaluri: Electric Castle, Untold, Summer Well, etc... Și pot fi vizionate doar acolo, in zona festivalului, in baza activării locației. Am intrat și eu de curios acum, dar nu am putut face screen shot să îți arăt, dar scrie in dreptul filmului că este doar pentru festivaluri. Și eu am văzut Aquaman la Electric prin Orange...

Si eu am movie go unlimited. In fine, nu mai incep o discutie fara rost despre unele raspunsuri date doar pentru puncte. Va multumesc oricum pentru raspuns, ce zicea primul domn cred ca e veridic, doar ca mi se pare nedrept ca eu sa nu ma pot uita, doar cei de la festivaluri....

Într-adevăr, este puțin nedrept ce spuneți, dar Orange este partener al festivalurilor, și își alege ce filme sa difuzeze, și cui se adresează. Până la urmă, acei oameni au plătit bani multi pe bilete, și au nevoie și de opțiuni, poate când există anumite pauze, sau când cei care canta nu sunt pe placul tuturor.

Ai putea sa scrii direct furnizorului, prin canale de contact: my Orange, mail la serviciu.clienti@orange.com, Facebook Orange sau Orange_helper de pe softpedia, dacă nu apare nicio clarificare referitoare la acest aspect, fiind singurii în măsură să te lămurească. O zi armonioasă. P. S. lasă înțepăturile, ca nu te vor ajuta la nimic, poate doar sa faci riduri.

Salut. Intradevar sunt anumite filme exclusive festivalelor (untold/neversea/summer well),ce pot fi vizionate doar daca esti conectat la wifi-ul orange din zona festivalului. Din aceasta cauza nu le poti viziona. O seara buna in continuare.

Spre deosebire de Movie Go Unlimited, sectiune Movie Go este in sistem pay-per-view indiferent de tipul de abonament sau optiune Orange Tv Go activa pe cont.

Nu confunda Movie Go Unlimited cu Movie Go.

Cum s-a punctat deja este posibil ca unele filme din categoria Movie Go sa fie disponibile spre vizionare gratuita pe termen scurt doar in cadrul unor campanii promotionale derulate de catre Orange.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Cu serviciul Movie Go, din Orange TV Go, inchiriezi cele mai indragite filme vechi sau recent aparute pe care le poti viziona timp de 30 de zile de oriunde, pe tableta, laptop, smartphone si televizor, cu stick- ul Orange TV. Urmezii pasii de mai jos:
Intra pe tvgo.orange.ro sau pe aplicatia Orange TV Go, disponibila pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android. Daca folosesti un IPhone/ IPad, pentru a-l vedea in aplicatia Orange TV Go, trebuie sa-l inchiriezi mai intai tvgo.orange.ro
Conecteaza- te cu datele contului tau Orange. Daca nu ai cont iti creezi unul in aplicatia Orange cu un nr. de telefon care are asociat un abonament Orange TV Go. Nu poti inchiria un film daca numarul de telefon sau abonamentul Orange TV asociat contului online este suspendat sau daca pentru numarul PrePay asociat contului s-a atins limita tranzactiilor.
Intra in sectiunea Movie Go si alege filmul pe care vrei sa-l inchiriezi.
Pentru fiecare film, pretul este afisat inainte de inchiriere.
Poti inchiria filme de cel mult 25 euro/ luna, fata T.V.A., pentru fiecate numar de telefon sau abonament TV pe care il ai.
Ai acces la continutul inchiriat timp de 30 de zile de la cumpararea acestuia si 48 de ore de la prima vizualizare.
Daca vrei sa revezi filmul dupa ce a expirat termenul de vizionare, trebuie sa platesti din nou taxa de inchiriere.
Traficul de internet efectuat pentru a viziona un film de pe tableta sau smartphone prin intermediul retelei Orange , se va taxa conform planului tarifar activ pe numarul respectiv.

Închiriezi filme și ai acces la continutul inchiriat timp de 30 de zile de la cumpararea acestuia si 48 de ore de la prima vizualizare. De obicei, sunt și filmele vechi, dar mai mult cele recent apărute.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!