Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce ofertă de nerefuzat ați vrea din partea Orange?

Descrieți o ofertă de nerefuzat din partea Orange, o ofertă imaginară dar care să nu o puteți refuza.
Ce anume ar trebui să primiți și să acceptați imediat această ofertă?

E un joc de imaginație.

De exemplu, mie mi-ar plăcea să primesc internet nelimitat atât în țară cât și în roaming pentru 15 euro.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Am beneficiat in trecut de o oferta de nerefuzat din partea departamentului de rententie, pentru achizitie de telefon, cand am repozitionat un abonament Cangur iesit din oferta comerciala si implicit din perioada contractuala cu un abonament Orange Me.

Pe abonament am beneficiat de resurse (internationale si internet dublate) + 2 luni reducere 100% la plata abonamentului.

Tin minte ca si consultantul de la retentie a recunoscut faptul ca am beneficiat de oferta foarte buna la achizitia de telefon.

Cu mult timp in urma îmi doream programul care este acum sub denumirea Buy-Back, dar dorința s-a îndeplinit. Însă, și eu mi-as dori internet nelimitat in țara și in roaming, apeluri si sms-uri nelimitate la un preț mic, maxim 10€, pentru abonatii cu vechime in rețea.

Eu aș vrea ca la 10 euro/lună să am pachetul Love pentru rural, cu internet nelimitat 4g+ ( fără limitare de viteză) și tv full ( Family HD) și cu ruterul Huawei B 525 gratis.

Sa pot da orice telefon ptr unul pe care îl vreau eu la un preț ffff bun, cu resursele din actualul abonament și în plus cu tarife f bune în tarile non UE, de ex Turcia și Serbia, toate incluse la 8 euro.

Și eu am beneficiat de o oferta de nerefuzat, când mi-am luat tableta, și am primit trafic de net și o tableta la un super preț.
In momentul de față, oferta de nerefuzat ar fi sa treacă opțiunile de la prepay de 6Euro la 5Euro, cele de la 7Euro la 6Euro, și tot așa. Și să dea resurse în SEE la opțiune mai mica de 10 Euro... Asta ar însemna o oferta de nerefuzat.
În accepțiunea generala, probabil ar însemna telefoane mai bune, pe preturi mai mici, coroborate cu resurse mai mari. Sau măcar coborârea prețului standard de cumpărare al telefoanelor.

Nu detin un abonament, in schimb ce se ofera la prepay raport cantitate pret, este extraordinar de ok:). Daca ar fi sa primesc aceleasi beneficii ca si la extraoptiunea de 6€ pe abonament, nu m-ar deranja sa fac aceasta trecere. Telefoane la reducere, perioade de gratie la incheierea unui nou abonament, adica sa fii taxat incepand cu a 2 a luna ar fi o idee de marketing.

Eu sunt multumita de oferta actuala ca si resurse. Dar daca este un joc al imaginatiei atunci mi-ar place sa fiu sunata si sa mi se zica ca fiind abonat fidel si "exemplar" :) voi primi dublul resurselor detinute in abonament, 6 luni va fi gratuit si voi beneficia de un mobil la jumatate din pretul lui.

Eu as vrea sa primesc pentru cele 2 abonamente pe care le folosesc si care, insumate, sa fie, dupa prelungire maxim 15€/luna, un telefon dual-sim generatie foarte foarte noua :D la un super pret, sa zicem 100€.. ca resurse, imi ajung cele pe care le am..

Intr-o lume ideala as avea internet prin fibra (in mediu rural, da?) plus TV, plus cele 3 abonamente pe care le am la ei cu minim 10 GB pe fiecare abonament (preferabil 20 pe al meu si al sotului) la 25-30 eur. Daca nu se poate fibra, macar 4G+ nelimitat alaturi de toate celelalte :-). Si hai, mai pun 10 EUR daca e musai...

E foarte greu sa aduci fibra in mediul rural, pentru doar 10 clienti sa zicem.
Posibil ca in viitor sa fie mai multi, dar totusi, costurile sunt foarte mari.
Sunt destule sate, care nu au nici macar cablu de internet sau TV.
Inca merg pe antene satelit.

Cat despre totul nelimitat la 5-6-7 EUR, cam asta o sa fie trend-ul in viitor.

Operatorii de telefonie mobila spre asta se indreapta. Totul nelimitat ( mai putin cu tarile non europene, sa zicem asa ).
O sa incerce sa iti ofere cel mai pun pret la telefoanele mobile, sa poata sa atraga noi clienti/reinnoiri de abonamente, si cam atat.
Si ceva bonusuri pe care le primesti fiind un client fidel.

Știu ca e dificil cu fibra în rural, dar rurarul meu e foarte aproape de București și ma gândesc ca or fi șanse . De aia ziceam ca vorbesc de o lume ideala

Și eu mi-aș dori fibră optică în mediul rural de la Orange, dar nu știu dacă se va putea în curând. Văzând că s-au apucat prin anumite locuri din țară, trag totuși speranță!

Oferta de ne refuzat am avut in trecut. Am deținut timp de 3 ani de zile un abonament de 10€ cu tot cu tva, ce oferea minute si sms nelimitate in retea si national , 500 de minute internationale pe mobil, si internet național nelimitat. Brusc mi sa modificat pachetul si am ramas cu doar 10GB, trafic de date. Raspunsul celor de la orange, a fost ca sa modificat portofoliul de abonamente. După ce am aruncat o privire pe site-ul orange.ro, surpriza , portofoliul de abonamente nu se modificase. Nici până azi nu am aflat de ce mi sa modificat acel pachet fara ca eu sa solicit acest lucru si fara sa fiu înștiințat. Cat despre intrebarea adresată de orange, cred ca este evident raspunsul. Un pachet asemănător cu cel care l-am deținut. Minute si sms naționale, cat si in roaming nelimitate, minute și sms internationale, cam 500 pentru a imi ajunge , internet național nelimitat. Si toate acestea la un cost total de maxim 10€, exact cum am avut la pachetul care mi sa retras subit fara explicatii.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
544 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!