Întrebare fară răspuns

Ce ofertă de nerefuzat ați vrea din partea Orange?

Descrieți o ofertă de nerefuzat din partea Orange, o ofertă imaginară dar care să nu o puteți refuza.
Ce anume ar trebui să primiți și să acceptați imediat această ofertă?

E un joc de imaginație.

De exemplu, mie mi-ar plăcea să primesc internet nelimitat atât în țară cât și în roaming pentru 15 euro.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am beneficiat in trecut de o oferta de nerefuzat din partea departamentului de rententie, pentru achizitie de telefon, cand am repozitionat un abonament Cangur iesit din oferta comerciala si implicit din perioada contractuala cu un abonament Orange Me.

Pe abonament am beneficiat de resurse (internationale si internet dublate) + 2 luni reducere 100% la plata abonamentului.

Tin minte ca si consultantul de la retentie a recunoscut faptul ca am beneficiat de oferta foarte buna la achizitia de telefon.

Cu mult timp in urma îmi doream programul care este acum sub denumirea Buy-Back, dar dorința s-a îndeplinit. Însă, și eu mi-as dori internet nelimitat in țara și in roaming, apeluri si sms-uri nelimitate la un preț mic, maxim 10€, pentru abonatii cu vechime in rețea.

Eu aș vrea ca la 10 euro/lună să am pachetul Love pentru rural, cu internet nelimitat 4g+ ( fără limitare de viteză) și tv full ( Family HD) și cu ruterul Huawei B 525 gratis.

Sa pot da orice telefon ptr unul pe care îl vreau eu la un preț ffff bun, cu resursele din actualul abonament și în plus cu tarife f bune în tarile non UE, de ex Turcia și Serbia, toate incluse la 8 euro.

Și eu am beneficiat de o oferta de nerefuzat, când mi-am luat tableta, și am primit trafic de net și o tableta la un super preț.
In momentul de față, oferta de nerefuzat ar fi sa treacă opțiunile de la prepay de 6Euro la 5Euro, cele de la 7Euro la 6Euro, și tot așa. Și să dea resurse în SEE la opțiune mai mica de 10 Euro... Asta ar însemna o oferta de nerefuzat.
În accepțiunea generala, probabil ar însemna telefoane mai bune, pe preturi mai mici, coroborate cu resurse mai mari. Sau măcar coborârea prețului standard de cumpărare al telefoanelor.

Nu detin un abonament, in schimb ce se ofera la prepay raport cantitate pret, este extraordinar de ok:). Daca ar fi sa primesc aceleasi beneficii ca si la extraoptiunea de 6€ pe abonament, nu m-ar deranja sa fac aceasta trecere. Telefoane la reducere, perioade de gratie la incheierea unui nou abonament, adica sa fii taxat incepand cu a 2 a luna ar fi o idee de marketing.

Scăderea tarifelor în roaming nonSEE și internet nelimitat în țară la 5-6 euro (tva inclus).

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Eu sunt multumita de oferta actuala ca si resurse. Dar daca este un joc al imaginatiei atunci mi-ar place sa fiu sunata si sa mi se zica ca fiind abonat fidel si "exemplar" :) voi primi dublul resurselor detinute in abonament, 6 luni va fi gratuit si voi beneficia de un mobil la jumatate din pretul lui.

Eu as vrea sa primesc pentru cele 2 abonamente pe care le folosesc si care, insumate, sa fie, dupa prelungire maxim 15€/luna, un telefon dual-sim generatie foarte foarte noua :D la un super pret, sa zicem 100€.. ca resurse, imi ajung cele pe care le am..

Intr-o lume ideala as avea internet prin fibra (in mediu rural, da?) plus TV, plus cele 3 abonamente pe care le am la ei cu minim 10 GB pe fiecare abonament (preferabil 20 pe al meu si al sotului) la 25-30 eur. Daca nu se poate fibra, macar 4G+ nelimitat alaturi de toate celelalte :-). Si hai, mai pun 10 EUR daca e musai...

E foarte greu sa aduci fibra in mediul rural, pentru doar 10 clienti sa zicem.
Posibil ca in viitor sa fie mai multi, dar totusi, costurile sunt foarte mari.
Sunt destule sate, care nu au nici macar cablu de internet sau TV.
Inca merg pe antene satelit.

Cat despre totul nelimitat la 5-6-7 EUR, cam asta o sa fie trend-ul in viitor.

Operatorii de telefonie mobila spre asta se indreapta. Totul nelimitat ( mai putin cu tarile non europene, sa zicem asa ).
O sa incerce sa iti ofere cel mai pun pret la telefoanele mobile, sa poata sa atraga noi clienti/reinnoiri de abonamente, si cam atat.
Si ceva bonusuri pe care le primesti fiind un client fidel.

Știu ca e dificil cu fibra în rural, dar rurarul meu e foarte aproape de București și ma gândesc ca or fi șanse . De aia ziceam ca vorbesc de o lume ideala

Și eu mi-aș dori fibră optică în mediul rural de la Orange, dar nu știu dacă se va putea în curând. Văzând că s-au apucat prin anumite locuri din țară, trag totuși speranță!

Oferta de ne refuzat am avut in trecut. Am deținut timp de 3 ani de zile un abonament de 10€ cu tot cu tva, ce oferea minute si sms nelimitate in retea si national , 500 de minute internationale pe mobil, si internet național nelimitat. Brusc mi sa modificat pachetul si am ramas cu doar 10GB, trafic de date. Raspunsul celor de la orange, a fost ca sa modificat portofoliul de abonamente. După ce am aruncat o privire pe site-ul orange.ro, surpriza , portofoliul de abonamente nu se modificase. Nici până azi nu am aflat de ce mi sa modificat acel pachet fara ca eu sa solicit acest lucru si fara sa fiu înștiințat. Cat despre intrebarea adresată de orange, cred ca este evident raspunsul. Un pachet asemănător cu cel care l-am deținut. Minute si sms naționale, cat si in roaming nelimitate, minute și sms internationale, cam 500 pentru a imi ajunge , internet național nelimitat. Si toate acestea la un cost total de maxim 10€, exact cum am avut la pachetul care mi sa retras subit fara explicatii.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Un abonament de 20 de euro cu 5G,trafic nelimitat și terminal 5G inclus. :)) Asta numesc eu o oferta de nerefuzat pentru abonații care locuiesc în zonele cu acoperire 5G. Eu unul nu as mai sta pe gânduri la o astfel de oferta chiar daca momentan nu am acoperire 5G în locația mea,însă m-aș pregăti pentru viitor. Ce spuneți,voi ați încheia un astfel de contract? :)

Total gresit . 5G nu este ce crede toata lumea . Trecerea de la 4G la 5G , nu este cum a fost trecerea de la 3G la 4G . In momentul cand sa trecut la 4G a fost o creștere a vitezei internetului semnificativa . Ve-ti vedea ca 5G nu va fi asa fabulos. Nu se va simti viteza cu care se lauda chiar atat de mare . Singurul lucru bun ca pachetele cu 5G ofera internet national nelimitat. Eu unul daca primesc un pachet cu internet național nelimitat , pot sta foarte bine si pe 4G . Nu imi trebuie neaparat 5G. Acum depinde de compania orange, poate un reprezentant al companiei care vizualizează comentariile comunității , imi poate raspunde si mie, daca imi poate oferii un pachet cu resurse de date nelimitate pe 4G , daca nu doresc 5G.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Chiar total,total greșit? :) Eu chiar spuneam că aș achiziționa un astfel de pachet chiar daca nu sunt sub acoperirea 5G tocmai pentru că l-aș folosi in rețeaua 4G sau 4G+. Nu e nici o problema daca nu ești sub acoperirea 5G,poti folosi resursele și în celelalte rețele,3G sau 4G. Testerii au dovedit asta,atunci când au ieșit din orașe și au intrat în acoperirea 4G. Chiar și în orașe,semnalul 5G nu era peste tot însă terminalul funcționa foarte bine pe 4G. Deci să înțeleg că nu ți-ar place nici terminalul 5G inclus in abonamentul visat de mine,20 de euro și cu internet nelimitat? Eu am zis că sunt cam pretențios însă văd că tu m-ai depășit.
Bine ai venit pe Comunitate Mihai,ședere plăcută și fructuoasă :)

Cu siguranta as vrea un dispozitiv 5G si pachet 5G. Dar in momentul de față deținând un S9+ care suportă doar 4.5G, am zis ca nu as da 25 de euro pe un pachet care teoretic suporta 5G , dar de fapt sa vad ca internetul functioneaza la fel ca pe 4G+ . As prefera un pachet 4G+ cu internet nelimitat la un cost mai mic. Te asigur ca si pe 4.5G+ cum imi suporta mie telefonul ( S9+ ) , funcționează internetul la fel de bine ca pe 5G. Si atunci ma intreb: Se merita sa dau 25€ pe un pachet cu 5G , adică 15€ in plus doar ca imi scrie mie 5G pe ecranul telefonului ( asta numai in anumite locuri, zone, orașe) , sau se merita sa dețin un pachet 4G de 10€ cu internet nelimitat, si fara investiția in alt telefon ( investiție considerabilă tinand cont ca momentan doar S10+ are 5G ) ?

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!