Întrebare fară răspuns

Cat de utila vi se pare comunitatea orange?

Curiozitate despre comunitatea orange - cat de utila vi se pare?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Comunitatea Orange mi se pare foarte utila. Daca ai o neclaritate in privinta unui lucru, cu ajutorul membrilor ti-o poti clarifica. Si in plus poti dobandi cunostinte noi.

Și mie mi se pare foarte utilă. Ea vine cu întrebări și răspunsuri la mai toate problemele întâmpinate de utilizatorii serviciilor Orange și are rolul de liant între clienți și companie. Aici vii în contact cu membri care știu anumite lucruri, pe care poate tu nu le știi și uite așa, învățăm unii de la alții lucruri noi, care ne sunt sau ne pot fi utile.

N-as putea sa spun un procent sau sa dau o nota, dar, o consider utila. Cred ca poti afla lucruri noi, pentru ca printre membri sunt si persoane care stiu mai multe lucruri pe partea tehnica, sau care folosesc anumite servicii pe care nu le folosim toti.. Daca ai o nelamurire, intreband, poti afla raspuns la ea, pentru ca e posibil ca si altcineva sa fi trecut print-o situatie asemanatoare si, astfel, te poti ghida si dupa experientele altor persoane.. Tie cum ti se pare comunitatea sau cum o vezi, avand in vedere ca tocmai ai devenit membru? :)

Mi se pare foarte utila aceasta comunitate deoarece este un grup de oameni care își împart păreri, interese comune. Ne permite sa interacționăm in aflarea de lucruri noi, in găsirea de soluții, in a dezbate tot ceea ce tine de o tema comuna: ORANGE.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Mi se pare foarte utila.

Szabolcs
Szabolcs

Szabolcs

User level
Nivel
2
970 / 2000
puncte
Custom field 2
Szabolcs

Aceasta idee de comunitate este binevenita, din mai multe motive. In primul rand, pentru că oferă răspunsuri la unele probleme minore, care nu necesita apeluri la numărul 300 sau deplasarea în Orange shop sau Store pentru rezolvare. In al doilea rând, pentru că, cu ajutorul ei, se depistează unele probleme și nemulțumiri pe care consumatorii le au vis a vis de Orange și serviciile sale. Tot ceea ce noi scriem aici este moderat și vizualizat. Este ca atunci când tu suni la o companie și ți se spune că apelul va fi înregistrat în vederea îmbunătățirii serviciilor. De asemenea, poate fi considerată un proiect pilot în general, eu nu am mai auzit de nici o astfel de comunitate, la nici o firmă. Sigur, mai sunt site-uri care abordează probleme generale, dar nu strict ale unei companii. Și nu în ultimul rând, este o latura socială, in care vezi implicarea unor categorii de persoane, care încearcă (așa cum pot) sa ajute alte persoane. Părerea mea este că, daca cineva are nevoie de ajutor in orice problema legata de Orange, poate să adreseze o întrebare aici liniștit, pentru că, din cele câteva sute (sau mii) de persoane de aici, sigur se vor găsi 2 sau 3 sa dea un răspuns, iar acesta poate fi citit în liniște, fara alți nervi sau stres, pentru că, conform unor studii, oamenii se exprima cel mai bine in scris, atunci când nu sunt supuși unor factori de stres.
Sper că ți-am răspuns la întrebare. Îți doresc numai bine, și bine ai venit in comunitate!

Cred că este cea mai bună modalitate de a te lămuri despre anumite aspecte sau probleme întâlnite de ceilalți membri și de a găsi o soluție împreună.
Această comunitate sper că va ajuta mulți clienți, foști clienți sau viitori clienți Orange.

Aceasta comunitate m-a ajutat in diverse situatii in care m-am aflat, de cand s-a infiintat. Cat de utila este? Din punctul meu de vedere este foarte utila! De ce? Deoarece primeste raspunsuri la diferite intrebari, din experienta proprie. Adica, ai sansa sa vezi "what does this button do"? inainte de a il apasa. Membrii comunitatii iti vor raspunde prompt, si este aproape imposibil sa nu primesti rapsuns la una dintre intrebarile adresate de la cel putin un membru al acestei comunitati.

Subscriu și eu celor spuse de membrii comunității privind utilitatea Comunității Orange. Da, e foarte utilă. Tocmai mi-a fost confirmat acest lucru - dacă era nevoie - cu câteva zile în urmă, când am primit, prompt, soluții la problema ce o aveam cu mobilul. E și un sentiment plăcut să fii permanent conectat unui grup de oameni cu deschidere și disponibilitate spre Celălalt și spre "nou".

Salut, @Eduard280694! Felicitări pentru primul topic deschis în comunitate. Sper să te ajute discuțiile de aici și așteptăm și părerea ta cu privire la Comunitatea Orange!

Foarte utila, am aflat multe lucruri noi precum ca îți poți face rovinieta cu ajutorul unui sms, ceea ce mi se pare foarte tare . Orice nelămurire am vin și caut aici, dacă nu găsesc răspunsul pun o întrebare și tot îl aflu.

Aici în comunitate primim răspunsuri sau soluții la întrebările pe care le punem rapid și cu o maximă eficiență. Sunt persoane care te pot ajuta în orice moment dificil de a clarifica unele probleme care apar și se pot învăța multe lucruri utile. Nu în ultimul rînd este și o socializare între persoane necunoscute care pe parcurs pot deveni adevărați prieteni cu ajutorul cărora poți dobîndi noi cunoștințe. Pentru mine personal această comunitate este foarte utilă, de cînd am intrat în comunitate mă simt mult mai relaxat si mai calm.O seară plăcutâ tuturor.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!