Întrebare fară răspuns

Comanda telefon indisponibil in oferta ORANGE in magazinul online

Se poate face comanda in magazinele online de un anumit telefon care nu se afla in oferta ORANGE? Nu ma refer la indisponibilitatea lui in acel moment, ci la faptul ca nu exista in oferta. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Dacă nu exista in oferta, nu cred că-l poti comanda... probabil nici pentru ei nu este ok sa aduca un singur dispozitiv si, sigur este mai avantajos sa vezi unde-l poti gasi, decat sa-l comanzi printr-un furnizor care, în mod normal, nu-l comercializeaza.. vorba unei reclame foarte cunoscute, cumperi mai mult dai mai putin.. pe bucata.. si pentru ei e bine sa aiba o relație comercială care sa le aduca preturi mai mici pe bucata :)

Nu poti comanda din magazinele online mobile care nu se afla in oferta Orange. Poate tipul de mobil pe care ti-l doresti apartine de la o firma cu care Orange nu colaboreaza si nu ti-ar putea onora comanda.
De aceea se poate comanda strict produsele prezentate in magazinele online.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!