Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Probleme retea 4G in Timisoara

In ultima saptamana vitezele 4G+ in Timisoara sunt foarte slabe. Am incercat pe mai multe numere si viteza de download nu trece de 8-10Mbps. In primele secunde ale unui test de viteza ajunge viteza pe la 40-50Mbps dar scade brusc la 8-9Mbps oriunde in oras si la orice nivel de semnal.

Pana saptamana trecuta aveam peste tot in oras macar 40-50Mbps outdoor si media era peste 100Mbps pentru download.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

In weekend am fost in Timișoara, chiar prin tot orașul, și am fost pe 4g peste tot... Nu am avut probleme la nici un site, sau la maps.

@fabytm, mai ești în Timișoara? Ai mai întâmpinat probleme cu rețeaua? Ai reușit să mai testezi în zonele în care vitezele 4G+ erau slabe luna trecută?

@fabytm, ne poți confirma și aici, te rog, dacă s-au rezolvat problemele cu rețeaua în Timișoara? Care mai este situația? Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!