Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Abonament vs. Prepay

De ce clienții prepay sunt mai avantajați din punct de vedere al ofertelor (internet în special) față de clientii abonamentelor?

Răspunsuri

Buna ziua!
Îți spun eu, chiar daca subiectul a mai fost dezbătut. E mai ieftin și mai mult la cartela,( in general, orice resurse, nu doar net) pentru că, Orange nu își asumă nici un risc. Daca îți iei un abonament, își asumă un risc cu tine, poate nu plătești la timp, plus daca ai un telefon luat, exista un alt risc sa nu își scoată investiția cu el. La cartelă nu este nici un risc. Clientul are telefonul lui, ia doar o amarata de cartela din plastic. Doar că, Orange se diferențiază prin mai multe aspecte față de restul competitorilor. In primul rand, poți să îți negociezi resursele și în al doilea rând, ai reducere in funcție de vechimea în rețea.
Sper că te-am lămurit, chiar daca subiectul a mai fost dezbătut și nu am mai avea voie teoretic sa discutam despre asta, pentru a nu incarca platforma cu întrebări care au mai fost publicate. :)
Daca mai ai nelămuriri, îți stau la dispoziție.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Vasilealin, in momentul in care a fost începi sa tastezi un subiect, apare dacă a mai fost dezbătut. Noi am discutat acest aspect și pot sa repet din nou ceea ce am răspuns și atunci: aleg varianta de achiziționare pe abonament pentru ca telefonul e mai ieftin. Tu ce alegi?

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

@Vasilealin, subiectul este, într-adevăr, unul foarte interesant și foarte dezbătut în Comunitate. Sunt multe păreri pro și contra; important este că fiecare dintre noi are posibilitatea să-și aleagă opțiunea care i se potrivește cel mai bine, abonament sau cartelă prepay, funcție de nevoia de consum. Te așteptăm să ne spui și părerea ta aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2002000-abonament-prepay.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!