Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

S-ar impune Black Friday de vara?

Credeti ca s-ar impune crearea unui BF de vara? Sau e suficient unul toamna?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Mie si un singur BF mi se pare, cumva, o prostie. Nu pentru ca nu mi-ar placea sa am parte de oferte interesante, dar, din nefericire, majoritatea comerciantilor au apelat la practici necinstite, iar reducerile nu au fost reduceri.
Daca intrebarea este din perspectiva Orange, mie mi-ar placea mai mult oferte interesante pe tot parcursul anului (adica luna asta 2-3 terminale la preturi atractive, luna urmatoare alte 2-3 terminale sau luna asta x% reducere la Samsung, luna urmatoare la Apple si tot asa). In felul asta, indiferent de momentul in care am nevoie de un terminal, si nu numai, stiu ca pot gasi la Orange ceva interesant.
Daca te referi la comercianti la modul general, mi-as dori ca BF-ul care exista sa fie pe bune. Am si eu multe exemple de produse al caror pret a crescut (mai ales la eMag). Exemplu: mi-am luat frigider side-by-side cu 4000 lei redus de la Cel; la eMag frigiderul era, neredus, 5200; 2 saptamani mai tarziu, de curiozitate, m-am uitat la eMag cat costa in timpul BF.... 5700 redus de la 6400. Deci, da... Despre acest tip de BF vorbim in Romania.

imch
imch

imch

User level
Nivel
3
4004 / 5000
puncte
Custom field 2
imch

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

Ofertele Black Friday sunt de cele mai multe ori o mare păcăleală. Așa este la noi să te tragă in țeapă care cum poate . Sunt unele produse pe care le găsești mai ieftin in alte părți decît pe site-urile de reduceri. Prima de aceste reduceri multe firme maresc prețul artificial ,ca la reducerea pe care ți-o oferă (70-80) e în schimb de -10 sau plus 20 la sută depinde cum te poate fraieri; în plus te mai costă și transportul care este calculat in funcție de distanță, marimea și greutatea produsului. și trebuie ..să aștepți și 20 zile pînă la livrare deoarece firmele de curieri rapizi sunt atît de solicitate că nu mai fac față ceririlor. Asta înseamnă lipsă de respect față de client ,pierdere de timp și bani,.Aceasta e părerea mea,în schimb fiecare face ce vrea cu banii săi.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!