anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Camera foto retractabila Huawei P Smart Z?

Razvan
#StarMember
Cum vi se pare noul telefon de la Huawei, este fiabila în timp camera foto retractabila sau se va strica după un număr mic/redus de fotografii?
1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil
Avantajul principal este ecranul fără notch. Nu se strică așa repede, este garantată de către cei de la Huawei pentru 100.000 de deschideri/inchideri. Are un raport excelent preț/calitate. Cred că e un telefon reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Mi se pare destul de interesant. Am citit și eu de curând informația asta. Și prețul este unul destul de accesibil. Datorită mutării camerei secundare şi a senzorului de lumină ambientală, HUAWEI P Smart Z obţine un raport de aspect de 19,5:9, ecranul de 6,59 inch ocupând 91% din partea frontală a telefonului. Acesta foloseşte rezoluţie 2340x1080 pixeli şi are o densitate de 391 ppi, suficient pentru redarea elementelor grafice şi text în condiţii optime de claritate. La interior, HUAWEI P Smart Z ascunde un chipset Kirin 710, foarte performant pentru gama mid-range, 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare standard şi un acumulator de 4.000 mAh. Pe partea din spate, camera foto oferă un senzor principal de 16 megapixeli (f/1.8) şi unul secundar de 2 megapixeli pentru calcularea distanţei în modul portret. Camera frontală retractabilă este echipată cu un alt senzor de 16 megapixeli şi un obiectiv f/2.0. https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-p-smart-z-cu-camera-retractabila-lansat-pentru-piata-din-romania-la-un-pret-accesibil-18222484/ Este și în oferta Orange, la un preț destul de bun: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p-smart-z-64gb-dual-sim-black

Anonim
Neaplicabil
Avantajul principal este ecranul fără notch. Nu se strică așa repede, este garantată de către cei de la Huawei pentru 100.000 de deschideri/inchideri. Are un raport excelent preț/calitate. Cred că e un telefon reușit.

Miha_Z
#StarMember
La design imi place mult acest mobil datorita camerei foto retractabile. Cu aceasta camera cu siguranta selfie-urile vor iesi deosebite. Camera frontala retractabila este echipata cu un alt senzor de 16 megapixeli si un obiectiv f/2.0. Ea iese automat intr-o secunda atunci cand faci selfie-uri si se retrage apoi. Camera frontală AI de 16 MP iti poate optimiza imaginea in timp real, in 8 scenarii si iti ajusteaza inteligent intensitatea retusarii. Conform imaginii din atasament este destul de durabil. https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-p-smart-z-cu-camera-retractabila-lansat-pentru-piata-din-romania-la-un-pret-accesibil-18222484/ https://consumer.huawei.com/ro/phones/p-smart-z-2019/

FaraUnID
Campion certificat
Camera retractabila este doar o fitza si sunt curios ce costuri implica inlocuirea ei dupa ce telefonul a iesit din garantie sau daca telefonul este scapat pe jos si pierzi garantia. Telefonul in sine nu arata rau, vine cu specificatii decente la un pret corect. In alta ordine de idei: Tin minte inceputul anilor 2000 cand pe piata aparuse Samsung D500, un telefon slide ce era marketat ca fiind ceva inovator si care poate filma si rula clipuri la 30fps. La momentul respectiv, o cunostinta a dat cca 2500 lei pe un semennea telefon si, desi acel slide era garantat la cateva zeci de mii de actionari, s-a stricat la scurt timp de la achizitie. A mers cu telefonul in service si concluzie: Socuri fizice si mecanice, garantie anulata, inclucuirea slide-ului cca 500 lei + manopera.

teacher_
#StarMember
Sunt de părere că o camera retractabila este un moft, pentru că se vor strica foarte multe așa, și vor apărea alte probleme, așa cum au fost toate telefoanele care se desfăceau, aveau clapeta sau funcție slide... Are caracteristici bune, solide, dar eu nu-i vad rostul. Poate dacă investeau in procesor, sau in capacitatea bateriei, sau chiar în RAM, ar fi fost mai câștigați.

Laura_cio
Senior
Preț atractiv, in jurul a 1400 lei, performante ridicate, consum redus de energie. Camera retractabila a fost testata și a confirmat faptul fac rezista la 100 000 folosiri repetate, fără deteriorări. Prezintă și o funcție inteligenta de protecție la scăparea pe jos și camera își retrage obiectivul.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Razvan, Raspunsul lui laura.cio si cocolosh acopera cel mai bine cele 2 intrebari pe care le-ai postat, imi poti spune de ce ai ales raspunsul lu Miha Z ca solutie?

Miha_Z
#StarMember
@rafa.bloger eu in imaginea postata am transmis informatii despre durabilitatea camerei. Pur si simplu m-am gandit ca nu are rost sa ma repet si in cuvinte. Eu stiam ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. In ceea ce priveste alegerea raspunsului meu ca solutie nu ma pot pronunta, el stie ce l-a determinat sa-l aleaga. Dar deduc ca pentru a evita discutii fara rost si-a schimbat optiunea.