Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cat timp petreceti in medie, in comunitate, pe zi?

Eu sunt cam nou pe aici, dar vreau sa stiu de la voi, cei mai vechi, care este durata (minute, ore) pe care o petreceti aici, in comunitate...?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cu aceasta intrebare ne-ai pus pe toti sa constientientizam timpul petrecut zilnic in comunitate:) personal, intru si verific, citesc, raspund si mai vad ce mai e nou pe aici de cateva ori pe zi. Cumulat, cred ca 1-2h. Nu cred ca a fost vreo zi in care sa nu intru deloc. Zi faina tuturor!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut! Surprinzător, nici eu nu sunt demult timp aici. Pot spune că am ajuns sa folosesc destul de mult comunitatea. In medie, cam 2 ore pe zi. Îmi place să studiez unele întrebări și răspunsuri, unele sunt chiar interesante.

In functie de timpul mei liber. Nu am stat sa ma contorizez.

De regula in momentul in care primesc o notificare conform careia s-a un raspuns la una din intrebarile urmarite de mine, citesc acel raspuns si daca este cazul ofer, la randul meu, un raspuns.

In week-end am ceva mai mult timp liber si implicit petrec ceva mai mult timp in comunitate.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Eu sunt veterana, sunt din prima zi a Comunitatii Orange. :)) Sa revin la intrebare, depinde de la zi la zi cat de mult pot accesa Comunitatea. Cand sunt la munca si e o zi mai linistita accesez destul de mult, mai ales daca e o zi cu activitate intensa in Comunitate. Eu raspund la aproape toate intrebarile postate si le si urmaresc. Iar in momentul in care primesc notificari pe e-mail intru si citesc celelalte raspunsuri oferite. Cumulat pe zi cred ca se aduna 1-2 ore. Si sincer imi place pentru ca la randul meu invat lucruri noi de la ceilalti membri ai Comunitatii. Practic facem un schimb de informatii utile, pe care le putem folosi in viata de zi cu zi.

Batranica Miha Z.... :))

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@Mircea ieri cred ca am batut recordul la ore. Ne-ai tinut conectati cu intrebarile puse in Comunitate si ziua a trecut parca mai repede. :)

Destul de mult, poate chiar 7-8 ore uneori. Este și în funcție de timpul pe care îl am la dispoziție, dar cum pot, mai trag cu ochiul și pe aici. Practic, Comunitatea Orange mi-a intrat în sânge și nu prea mai pot să stau fără să intru pe aici.

@Vio73.... Am vazut cat timp petreceti aici, si mi se pare absurd putin. Eu sper din suflet sa nu ajung asa, sa stau 7 ore pe un site de internet, sa dau raspunsuri doar de dragul de a le da, si de a pune intrebari imposibile, la care nici un om obisnuit nu are acces la raspunsuri. Imi cer scuze, asta am observat din intrebarile date aici, la care aveti macar 5 raspunsuri...

Sincer, nu cred că doar eu petrec atât de mult timp. Din câte observ, sunt alții care stau și mai mult. Poate am exagerat puțin cu timpul acordat! De fapt, am și spus că ,,uneori". Eu îmi desfășor activitatea și pe un forum interesant, numit Softpedia, și nu mi se pare nimic aiurea să cunoști ceva despre utilizarea frecvențelor. Cred că toți dăm răspunsurile pentru a-i ajuta pe ceilalți, nu de dragul de a le da! În fine, fiecare cu părerea lui, pe care nu mi-am propus să o contrazic!

Probabil @Vio73 a exagerat putin. Si mie imi place interactiunea din Comunitate si citesc tot ce se posteaza, dar nu stau asa mult. Cat imi ia sa citesc maxim 10 intrebari pe zi si sa postez cate o intrebare? De aceea am si pus maxim 2 ore cumulat, dar nu cred ca stau atat. Pana la urma avem o viata si daca o stam doar pe site-uri, unde mai e placerea de a trai si socializa cu persoanele dragi noua???

Sper doar ca aceasta comunitate are scopul de a ajuta lumea, si intrebarile sunt puse nu doar de dragul de a acumula puncte.... Nu stiu la ce ajuta punctele oricum. Va rog sa ma iertati daca am fost indiscret.

Da, bună întrebare!
Nu m-am gândit să contorizez vreodată timpul petrecut în Comunitate. Dar, dacă mă gândesc că mai mult sunt lucruri despre care nu știu și aici pot afla, cred că însumez ceva ore dispersate de-a lungul zilei; în funcție de cum dispun de puțin timp liber. Și tentația este foarte mare, pentru că nu pot citi totdeauna toate întrebările. Și sunt multe. Iar Comunitatea este din ce mai mare.

Pastilchen
Pastilchen

Pastilchen

User level
Nivel
1
537 / 750
puncte
Custom field 2
Pastilchen

Cumulat, cred ca tot cam 1-2 ore pe zi, dar cert e ca intru in fiecare zi. Urmăresc intens activitatea de aici, din comunitate, răspund, citesc răspunsuri și intreb.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!