Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce pachet de programe vi se pare mai avantajos Orange TV Go?

Ce pachet de programe vi s-a parut mai avantajos in aplicatia Orange TV Go ? De ce l-ati ales?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu am un abonament de net, și am primit gratuit World HD Go, și e rezonabil, eu mă.uit doar la știri și la sport...nu e nevoie de cine știe ce canale... In plus, ai acces din aplicația Orange TV, la toate filmele din Movie Go...

Orange TV GO este o aplicatie in care poti viziona on live peste 80 de posturi TV romanesti si internationale. Poti opta pentru 3 tipuri de optiuni. Eu as opta pentru abonamentul de 4.50 Euro cu 87 de canale. Toate optiunile includ gratuit Movie Go Unlimited care iti ofera acces la o gama variata de sute de filme si episoade din seriale de top
In plus, primesti 1 GB trafic internet disponibil in aplicatiile Orange TV Go pe tvgo.orange.ro.
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiu...

In abonamentul meu de voce am inclusa optiunea Local HD Go. Optional mi-am activat optiunea Family HD Go care vine la pachet si cu optiunea Movie Go Unlimited.

Eu am pachetul Family HD. Îl am pentru că am și pachetul de televiziune prin satelit cu același nume.Este foarte avantajos mai ales când plec în concediu sau în alte deplasări, pentru că nu găsesc atâtea programe în locațiile unde fac deplasarea și atunci scot laptopul și vizionez ce program documentar doresc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!