Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Compara telefoane in magazinul online Orange

Astăzi mi-am băgat nasul prin magazinul online Orange pentru ca intenționez sa îmi cumpăr un telefon. Am găsit ceva interesant: ca poți sa compari telefoanele care te interesează și sa îl alegi mai ușor pe cel care îți place. Ați încercat sa faceti asta? Cum vi se pare?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Acum vara, daca este o temperatura rezonabilă, e mai ieftin online :)
Am văzut și eu că se pot face comparații, mi se pare o idee super buna. Până la urmă, nu mai intri pe alte site-uri, și poti alege ce îți place, ce ți se potrivește sau în funcție de ce buget ai..

@Laura.cio eu recunosc ca n-am comparat mobile in magazinul Online Orange. Nu stiam ca Orange a oferit clientilor si acest serviciu. Eu le comparam in GSMArena.
E bine de stiu si pe viitor voi face o comparatie si intre site-uri sa vad daca dau aceleasi informatii. ;)

si eu de multe ori am comparat mai multe modele

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Nici eu nu utilizez comparatorul Orange.

Prefer GSMArena din simplul motiv ca in ultima perioada nu am mai achizitionat telefoane din magazinul online deoarece detin abonamente de tip SIM Only si ies ceva mai ieftin la achizitie de telefon din alte surse.

Am înțeles întrebarea. Și eu foloseam GSM arena, până mi-am luat o tableta la abonament, prin telefon la 300. M-au ajutat specificațiile din magazinul Orange suficient cat sa fac o comparație între 3 produse. Sincer, nu mă uit la lucruri foarte detaliate, mă interesează doar aspectele de bază.

Este destul de interesant să ai posibilitatea să faci comparație între telefoane, chiar în Magazinul online. Am văzut cum stă treaba, dar cred că ar trebui să se dea mai multe detalii tehnice ( mă refer aici la cat-ul telefonului). Dar oricum e foarte bine că Orange face așa ceva!

Salut,
Sunt anumite situații când unele informații oferite nu corespund adevărului. Din acest motiv, compar terminalele doar pe gsmarena. Pe de altă parte, Orange ar trebui să știe cel mai bine ce terminale comercializează - de multe ori, același model poate avea caracteristici diferite, în funcție de versiune. Comparația oferită de Orange ar trebui să fie cea corectă!

eda2k
eda2k

eda2k

User level
Nivel
3
2509 / 5000
puncte
Custom field 2
eda2k

Obisnuiesc sa compar de obicei prin Orange telefoanele, stiam ca se pot compara cate 3 dispozitive, daca sunt pe site, cand nu sunt pe site apelez si eu la google si ma descurc cu ce gasesc.. Ar fi o idee, sa se poata face asta pe site-ul Orange, sa nu se mai intample sa nu le gasesti.. Acum vorbesc de un caz vechi, nu mi s-a intamplat sa caut recent ceva sa nu gasesc.. am cautat mai demult sa compar dispozitive Blackberry..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!