anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Compara telefoane in magazinul online Orange

Laura_cio
Senior
Astăzi mi-am băgat nasul prin magazinul online Orange pentru ca intenționez sa îmi cumpăr un telefon. Am găsit ceva interesant: ca poți sa compari telefoanele care te interesează și sa îl alegi mai ușor pe cel care îți place. Ați încercat sa faceti asta? Cum vi se pare?
11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember
Acum vara, daca este o temperatura rezonabilă, e mai ieftin online :) Am văzut și eu că se pot face comparații, mi se pare o idee super buna. Până la urmă, nu mai intri pe alte site-uri, și poti alege ce îți place, ce ți se potrivește sau în funcție de ce buget ai..

Laura_cio
Senior
Teacher, ai comparat telefoane in magazinul online Orange? Eu nu ma refer doar la preț.

Miha_Z
#StarMember
@Laura.cio eu recunosc ca n-am comparat mobile in magazinul Online Orange. Nu stiam ca Orange a oferit clientilor si acest serviciu. Eu le comparam in GSMArena. E bine de stiu si pe viitor voi face o comparatie si intre site-uri sa vad daca dau aceleasi informatii. 😉

Laura_cio
Senior
Da, Miha, nici eu nu știam. Am aflat azi. Aici e link-ul: https://www.orange.ro/magazin-online/comparator?subscription=true

dianad
Junior
si eu de multe ori am comparat mai multe modele

FaraUnID
Campion certificat
Nici eu nu utilizez comparatorul Orange. Prefer GSMArena din simplul motiv ca in ultima perioada nu am mai achizitionat telefoane din magazinul online deoarece detin abonamente de tip SIM Only si ies ceva mai ieftin la achizitie de telefon din alte surse.

teacher_
#StarMember
Am înțeles întrebarea. Și eu foloseam GSM arena, până mi-am luat o tableta la abonament, prin telefon la 300. M-au ajutat specificațiile din magazinul Orange suficient cat sa fac o comparație între 3 produse. Sincer, nu mă uit la lucruri foarte detaliate, mă interesează doar aspectele de bază.

Vio73
#StarMember
Este destul de interesant să ai posibilitatea să faci comparație între telefoane, chiar în Magazinul online. Am văzut cum stă treaba, dar cred că ar trebui să se dea mai multe detalii tehnice ( mă refer aici la cat-ul telefonului). Dar oricum e foarte bine că Orange face așa ceva!

eda2k
Cunoscător
Salut, Sunt anumite situații când unele informații oferite nu corespund adevărului. Din acest motiv, compar terminalele doar pe gsmarena. Pe de altă parte, Orange ar trebui să știe cel mai bine ce terminale comercializează - de multe ori, același model poate avea caracteristici diferite, în funcție de versiune. Comparația oferită de Orange ar trebui să fie cea corectă!

Jay
Campion certificat
Obisnuiesc sa compar de obicei prin Orange telefoanele, stiam ca se pot compara cate 3 dispozitive, daca sunt pe site, cand nu sunt pe site apelez si eu la google si ma descurc cu ce gasesc.. Ar fi o idee, sa se poata face asta pe site-ul Orange, sa nu se mai intample sa nu le gasesti.. Acum vorbesc de un caz vechi, nu mi s-a intamplat sa caut recent ceva sa nu gasesc.. am cautat mai demult sa compar dispozitive Blackberry..

Obytyka77
Începător
Aproximativ ok!