Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Meniul Orange *100#

La meniul *100# de ce s-a pus la 1 bonus și promoții? Nu inteleg,

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ioana_5, ce altă opțiune ai fi preferat să gasești pe prima ramură a meniului *100#?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Asta a fost opțiunea celor care au gândit acest sistem. Poate fi și asta o strategie de a te face să stai mai mult prin acel meniu! Oricum, poți găsi și ce cauți în celelalte categorii (subcategorii).

@Ioana, întotdeauna bonusurile și promoțiile atrag. Cei mai mulți oameni care intra la *100# caută să își reîncarce telefonul, sau îl au deja reîncărcat și prin asta se dorește cumva direcționarea lor către promoțiile curente, este în beneficiul tuturor. Apoi sunt căutate celelalte opțiuni (roaming, sau alte setări). Și eu mai caut promoții la *100#.

Cu siguranta este vorba de o strategie de marketing. In general clientii sunt interesati de ofertele avantajoase, promotiile unei firme si de bonusuri.. Era normal ca acestea sa fie puse pe primul loc, pentru a usura sarcina clientului. In acest fel el nu va fi nevoit sa caute in meniul unei aplicatii pana ajunge la ce-l intereseaza.

Acest lucru nu este ceva specific Orange, toti furnizorii fac asta.. mie mi s-a intamplat peste tot pe unde am sunat, inainte de a mi se spune pentru problema aia apasa tasta.. pentru problema aia apasa tasta... sa ascult robotul prezentand o oferta, fara sa-i pot invhide gura robotului.. Probabil ca este cea mai buna varianta de a-ti face cunoscuta oferta curenta...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!